PIATRAONLINE lansează colecția RAW, dezvăluind o nouă fațetă a pietrei

PIATRAONLINE lansează colecția RAW, dezvăluind o nouă fațetă a pietrei

PIATRAONLINE lansează noua colecție de finisaje RAW printr-un eveniment care pune în lumina reflectoarelor valențele surprinzătoare ale pietrei naturale. Lansarea a avut loc în showroomul PIATRAONLINE și a cuprins experiențe menite să provoace invitații să privească dincolo de suprafață. Vernisaj, spectacol și demonstrație sportivă, toate într-un singur eveniment care și-a propus să aducă în discuție frumusețea naturală a pietrei și multiplele forme pe care le poate lua aceasta, în mâinile potrivite.

"Pentru a crea colecția de texturi RAW, piatra e prelucrată în așa fel încât să scoată la iveală frumusețea sa neprelucrată. Folosind tehnologie de ultimă generație, te invităm să privești dincolo de suprafață și să descoperi natura în forma sa autentică, nealterată."
Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

"Luăm parte la o dublă lansare, galeria privată — dedicată expoziției RAW collection — și colecția galeriei, așadar în seara dedicată evenimentului, vizitatorii și oaspeții noștri au reușit să descopere un întreg univers de inspirație." Sergiu Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

Finisajele RAW pun în valoare texturile unice ale pietrei, venaturile ce au stat ascunse milioane de ani, asimetriile fascinante care dau valoare fiecărei lespezi.

Noile finisaje sunt brute și rafinate, în același timp. Un paradox ce devine punctul central al unei largi palete de proiecte de design. Spre deosebire de finisajele clasice, perfect lustruite, pline de strălucire, forța, robustețea și asprimea colecției RAW oferă un aspect ultramodern oricărei amenajări.

Texturile RAW pot fi folosite atât în proiecte de interior cât și în proiecte de exterior, pentru a crea piese statement personalizate, dar și pentru a amenaja construcții de mari dimensiuni, precum hoteluri sau proiecte rezidențiale. De la concept stores la galerii de artă, de la reședințe private la clădiri de birouri ultramoderne sau obiecte de design și mobilier, finisajele RAW pot contribui la crearea unor proiecte neconvenționale demne de cele mai renumite publicații de arhitectură.

"Am reușit să strângem în jurul nostru mai bine de 400 de invitați din mediul de business, jurnaliști, designeri, arhitecți, artiști din lumea teatrului și muzicii și pentru o seară ne-am reunit în showroomul PIATRAONLINE pentru a descoperi o nouă fațetă a pietrei naturale și pentru a lua parte la momentele speciale pregătite: RAW sounds, RAW performances, RAW installations."
Mia Munteanu, Client Service Director & Founder Fennec Creative Studio.

 

Pe ritmuri de jazz, funk și groove live, invitații au putut vedea și atinge texturile de piatră și au putut admira instalațiile confecționate manual de către echipele de designeri colaboratori din comunitatea Arhikit.

Momentul de scenografie a fost asigurat de Federația Română de Scrimă, cu ajutorul campioanei olimpice Ana Maria Brânză, prin demonstrația susținută de către Alexandra Predescu alături de Cristina Constantinescu la spadă și George Dragomir alături de Matei Cidu la sabie, toți campioni europeni de tineret.

 

Au contribuit la crearea unui spațiu expozițional neconvențional și a unui eveniment memorabil următorii parteneri: Federația Română de Scrimă, Kuxa,Transparent Design, Glamour Floors, Lummina, Monali, Noriam Eco, Domeniul Bogdan, Carastelec, Izvoarele Călimani, The Cone Artizanal Ice Cream, Urban Events, Azay, Omifa, Fennec.

Pentru PIATRAONLINE, piatra naturală nu este doar un material durabil și modern, este o sursă de inspirație în crearea celor mai creative proiecte de design și arhitectură. Misiunea echipei PIATRAONLINE este să educe publicul larg cu privire la posibilitățile de amenajare oferite de piatră și să susțină birourile de arhitectură și design în efortul lor de a-și pune în valoare creativitatea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related