Flanco @ Cupa Agentiilor la Gatit (2018)

Bucataria este inima fiecarui camin. Locul unde ne adunam intr-o misiune comuna: sa avem grija de una dintre cele mai fundamentale nevoi ale noastre, aceea de a ne hrani. Daca se poate, echilibrat si sanatos. Iar in aceasta misiune nu strica niciodata ca gatitul sa se desfasoare atent, in tihna, cu grija, inspiratie si rabdare. Adica din drag, nu din obligatie.

Sigur ca in zilele noastre, tot mai grabite si mai aglomerate de ecrane, e dificil sa-i induci omului placerea de a gati.
Dar poti sa-i oferi ”instrumentele” care nu doar ii fac munca mai usoara in bucatarie, ci ii potenteaza creativitatea.
De 24 de ani, Flanco se ocupa cu aprovizionarea electrocasnica a bucatariilor romanilor si nu a dezamagit nici la aceasta editie a Cupei Agentiilor la Gatit, desfasurata in perioada 17-19 octombrie la CulinaryOn.

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 



Companii



Branded


Related podcasts