Electrolux @ Cupa Agentiilor la Gatit (2018)

Creativi, directori de marketing, specialisti in PR sau brand manageri, toti si-au pus sorturile si asteapta nerabdatori la statiile de lucru. Pentru trei zile, au lasat in urma birourile, mailurile si briefurile si s-au aplecat cu toata seriozitatea asupra tigailor, hribilor, usturoiului, framantatului. Sunt calificarile Cupei Agentiilor la Gatit, iar noi supervizam procedeele de gatire la prima proba, cea "pregatita de-acasa": Ingredientul-vedeta

Fiecare echipa si-a ales cate un ingredient in jurul caruia sa prepare o reteta si sa dea juriul pe spate. Unii au avut alegeri extravagante, altii comune, unii s-au indreptat spre variante traditionale, altii spre aventuri neasteptate. De la usturoi la somon, de la vita maturata la galbiori, orice ingredient are dreptul la cele 15 minute de faima; important e cum il pui in evidenta, cu ce il inconjori si metamorfozele prin care trece. 

Pe parcursul primei probe, am imprumutat motto-ul Electrolux: Make Life Delicious. Si am adaugat noi: cu ce ai prin frigider. Un fel de reinterpretare a celebrei Daca viata iti da lamai, fa limonada. Daca viata iti da usturoi, fa o supa cu bacon si crutoane. 

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 





Branded


Related podcasts