Opel Corsa Challenge: O scena din Matrix ne-a adus locul 3

Opel Corsa Challenge: O scena din Matrix ne-a adus locul 3

De la primul mail pe care l-am primit de la organizatori, pana la eveniment in sine, totul a fost Top Secret. Am aflat locatia intalniriii (Herastrau, statuia Charles de Gaulle) dintr-un document care promitea sa se “autodistruga”, persoana noastra de contact a fost un anume Popescu si tot ce-am stiut, de dinainte, a fost ca o sa implice noul Opel Corsa si ca urmeaza sa fie aventuros. Si a fost.

Incepand cu vremea. Cat am alergat (de multe ori literalmente) pe strazile centrului vechi, nu stiam exact daca o sa folosim pelerina brandata Opel Corsa sau nu. N-am stiut ce o sa se intample la noul loc de intalnire (la care am ajuns la volanul, n-o sa ghiciti, unei Opel Corsa) pana cand nu l-am cunoscut pe domnul Popescu, la fel de brandat si el ca restul organizatorilor. Dupa o grupare pe echipe dupa criterii pe care n-o sa le pot impartasi aici pentru ca sunt, la fel ca toate celelalte, top secret, ne-au impartit cele 1583 (exagerez) de sarcini de facut in 2 ore, ca sa adunam puncte si sa castigam un premiu “inimaginabil”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related