Re:ply a realizat conceptul grafic pentru "Shopping Report"

Re:ply a creat conceptul grafic al noii publicatii glossy gratuite "Shopping Report", un nou produs al echipei J'adore Publishing. "Shopping Report" este un proiect inovator pe piata de publishing din Romania, abordand shopping-ul din perspectiva rationala si oferind o analiza completa a solutiilor pentru cumparatori. Este singura publicatie specializata si documentata in domeniul shopping-ului, cu un continut informational ridicat.

"Echipa noastra a propus un design care sa prezinte shopping-ul din toate unghiurile, dar care sa si ajute cititoarea sa navigheze rapid, obiectiv si concentrat prin revista. "Shopping Report" iti arata ce, cum si de ce sa cumperi si, totodata, educa si informeaza cumparatorul in ceea ce priveste drepturile pe care le are si felul in care se poate proteja, ca si consumator", declara Iulian Puiu, Creative Director si Managing Partner la Re:ply.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related