Miracolul – tema centrala a campaniei de promovare Anim’Est 2012 semnata de Oglivy

Miracolul – tema centrala a campaniei de promovare Anim’Est 2012 semnata de Oglivy

Pentru a promova editia de anul acesta a festivalului de animatie Anim'Est Ogilvy semneaza campania "Join the Miracle of Animation" din care face parte spotul "Doi pastori", informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Conceptul pe care mizeaza campania, miracolul, a pornit de la faptul ca Anim'Est, desi este un festival subfinantat, a ajuns sa fie cel mai important festival de film din Bucuresti si al doilea din tara, dar si de faptul ca animatia, ca fel in care imaginile separate prind viata pe ecran, e o minune.

Spotul campaniei, creat de echipele Ogilvy si Abis Studios si regizat de egipteanul Ali Ali, isi propune sa imbine culoarea locala cu elementele fenomenului religios de peste ocean si vorbeste despre animatie ca despre o revelatie pe care fiecare dintre noi o poate trai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related