INCANDESCENT Marketing isi promoveaza platforma Brand Ambassador printr-o campanie online

INCANDESCENT Marketing a lansat platforma BrandAmbassador.ro, un proiect de "real life marketing" ce isi propune sa promoveze conceptul de ambasador de brand in Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Odata cu lansarea platformei, agentia a dezvoltat si o campanie de auto-promo in care protagonistii sunt chiar membrii echipei.

Echipa de la INCANDESCENT a identificat faptul ca imaginea profesionistilor despre un brand ambassador este amestecata, deoarece termenul are intelesuri diferite in anumite companii. Unii il asociaza cu promoterii din hypermarketuri, altii cu celebritatile platite de companii sau cu bloggerii care scriu recezii anumitor produse/servicii. INCANDESCENT Marketing vede job-ul de Brand Ambassador ca o oportunitate de dezvoltare personala si sociala, ce are scopul de a dezvolta relatia dintre marketeri si cei mai influenti consumatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related