AFI Europe Romania si AFI Palace Malls, parte din portofoliul GolinHarris

GolinHarris gestioneaza conturile AFI Europe Romania si AFI Palace Malls, informeaza un comunicat emis de agentie. Echipa condusa de Monica Botez (Head of Corporate Division, Partner, GolinHarris) va gestiona comunicarea corporate pe aria real estate pentru AFI Europe Romania, in timp ce contul AFI Palace Malls va fi administrat de echipa Alinei Popa (parte din Divizia Consumer GolinHarris).

Cele doua echipe vor oferii servicii din intreg spectrul comunicarii, de la strategie de media relations, crisis management, pana la executive profiling si social media.

"Am ales GolinHarris pentru succesul proiectelor pe care le-au gestionat in trecut, atat pe zona de corporate cat si pe cea de consumer, dar si pentru ca am gasit in aceasta echipa o puternica intelegere a business-ului nostru, combinata cu un standard foarte ridicat de profesionalism si creativitate. Noi avem nevoie atat de creativitate cat si de eficienta si mai ales de oameni cu care sa rezonam din toate punctele de vedere. Ne bucuram sa facem echipa cu GolinHarris", a declarat Aura Dinu (Head of Marketing Department, AFI Palace Malls Division).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related