PUMA inventeaza Revelionul de vara si te invita pe 1 august, in Fabrica

PUMA inventeaza Revelionul de vara si te invita pe 1 august, in Fabrica

Toata lumea din jur pleaca la mare, sesiunea s-a terminat demult, iar deadline-urile de la birou se relaxeaza la un cocktail. A venit cu adevarat vara. Dar stii ce? Mai sunt doar 5 luni din 2013 si e cea mai frumoasa perioada din an. Cum ar fi sa traiesti tot acum noaptea aia in care simti ca o iei de la inceput si sa dai refresh planurilor pentru restul anului?

Ca sa nu te prinda decembrie regretand ca nu ai facut tot ce ai vrut anul asta, PUMA te invita pe 1 august, de la ora 20:00, in fata magazinului PUMA Social, la terasa Fabrica, pentru a-ti reimprospata (sau pentru a ti le stabili acum) promisiunile pentru 2013. Si nu oricum, ci la Revelionul de vara, cu confeti, artificii si coifuri.

Poate vrei ca fiecare weekend sa te prinda intr-un oras diferit, poate ai uitat ca pe 1 ianuarie ai promis sa zambesti in fiecare dimineata. Sau poate ca nici nu mai stii ce mai vrei de la anul asta. Tocmai de aceea i-am provocat pe oamenii din spatele proiectelor creative almanahe.mic, Iv cel Naiv, George Rosu, Dungi si Times New Roman sa isi scrie si ei mid-year resolutions alaturi de tine.

In cadrul evenimentului vei putea sa aplici mesajele gandite de ei pe tricouri PUMA sau sa iti scrii propria varianta pe un tricou pe care sa-l porti apoi prin Bucuresti sau oriunde te va duce timpul ramas din an. La Fabrica vei gasi uneltele si ajutorul pentru aplicarea mesajelor, asa ca tot ce trebuie sa aduci cu tine pe 1 august e entuziasmul.

Evenimentul este al doilea din seria PUMA Inspiration Shot, dupa ce in iunie, tot la noul magazin PUMA Social Store din Fabrica, publicul a desenat alaturi de 7 artisti skyline-ul bucurestean pe sacosele din panza PUMA Tote Bag.

Iata mai multe despre cei 5 artisti invitati sa-si scrie alaturi de participanti promisiunile, pe tricouri.

Almanahe.mic e o culegere antropologica vizuala online a comorilor lingvistice romanesti sau o colectie de dume ilustrate in moduri cat mai tembele si surprinzatoare care sa ii faca pe oameni sa rada.

Pe Iv cel Naiv il stiti de pe Facebook si din librarii. Se materializeaza poetic in versurile scrise chiar de el: “un om cara in spate/ un dram de naivitate/”.

Acuzat ca nu deseneaza de catre cei care deseneaza si ca nu scrie de catre cei ce scriu, George Rosu insista ca da si continua sa enerveze si sa provoace mini tsunami-uri uneori cu umor (desi el zice ca e serios) pe georgerosu.blogspot.com.

Tea Tomescu e graphic designer-ul care a inceput proiectul Dungi. Dungi inseamna "Cartiere de Bucuresti", "Injuraturi vegetariene", "Cuvinte dubioase" si multe alte vizualuri care s-au viralizat anul asta. Ilustratia si design-ul sunt pentru Tea nu doar o pasiune, ci si un mod de a interactiona cu oamenii. Ii plac logo-urile, fotografia, ilustratiile si caligrafia.

Cotidianul independent de umor voluntar TimesNewRoman.ro este cea mai importanta publicatie de umor din Romania, cu continut 100% original. Fondat in 2009, TNR a devenit, in scurt timp, lider de piata in domeniu ghidandu-se dupa principiul "Doamne, ocoleste-i pe romani!".

Si ca sa fie Revelionul complet, muzica va fi oferita de That Couch Funk Collective si Nicecream.fm.

Despre PUMA Social Store din Fabrica
PUMA Social Store din Fabrica  este primul magazin dedicat in intregime produselor de lifestyle, in cadrul Fabrica Urban Resort, pe strada 11 iunie, nr. 50. Spatiul este unul multifunctional si modular, fiind caracterizat de mai multe directii: local, eco, retro, electro, versatil, interactiv.

Conceptul designului interior se bazeaza pe reinterpretarea motivului traditional romanesc. Panza vine sa sugereze spatiul, gridul devine structura, ochiul devine pixel, iar pixelul e cubul, prezent la tot pasul in magazin. Mai multe informatii despre magazin gasiti aici.

Partenerii media ai evenimentului sunt: IQads, 220.ro, HipMag, Igloo, Zeppelin, Tataia, Metropotam, 24-FUN, Mixtopia si SUB25.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related