Social, vibrant, customizabil si eclectic - asa e Bucurestiul vazut de artistii prezenti la inaugurarea PUMA Social din Fabrica

Social, vibrant, customizabil si eclectic - asa e Bucurestiul vazut de artistii prezenti la inaugurarea PUMA Social din Fabrica

Aseara skyline-ul bucurestean a fost mai innorat decat de obicei, dar asta nu i-a impiedicat pe cei 7 artisti invitati la inaugurarea magazinului Puma Social din Fabrica sa deseneze alaturi de publicul larg viziunea lor despre Bucharest Skyline, pe panza, avand ca suport PUMA Tote Bag Natural. Si-avem fotografiile care arata cum s-au descurcat si un clip de Making of:

La Fabrica, @PUMA Social Store, intr-un spatiu ce exprima intersectia dintre modernitate si design, peste 200 de participanti si-au desenat Bucurestiul ca sa-l aiba apoi la purtator. Alaturi de ei au fost Ana Maria Grigoriu si Stelian Dobrescu a.k.a. LOOT, Serban Mocanu a.k.a. Potop, Octav Ungureanu a.k.a. Smoking Cool Cat, Octavian Campeanu a.k.a Vian Peanu, Alexandru Nimurad, Ioana Sopov si Andrei Carlescu (de la Atelier Carlescu).

Gentile imprimate artistic, remixand stenciluri ale artistilor sau 100% cu inspiratie de moment, au putut fi luate acasa sau lasate pentru a fi expuse in magazin. Evenimentul este primul dintr-o serie intitulata PUMA Inspiration Shot, ce urmeaza sa continue in acelati spatiu PUMA Social Store, din Fabrica.

"Eu vad Bucurestiul ca fiind un oras foarte bizar si eclectic, plin de locuri frumoase punctate de tot felul de ciudatenii si asta am vrut sa se vada si pe sacosele. A fost foarte fain aseara. La inceput ne-am distrat cu stencilurile bucurestene si vopseluri. Dar pentru mine partea cea mai misto a fost sa desenez request-urile speciale direct cu markerul. Dupa prima nu m-am mai oprit pana cand s-au terminat sacosele. La final eram moarta de oboseala, dar am zambit tot drumul pana acasa", povesteste Ioana Sopov (freelance illustrator).

"Multa voie buna, multa vopsea, multe pungi, multe zambete, multa distractie, multa agitatie. Un atelier in care lumea s-a jucat si a facut lucruri misto. Mult Bucuresti frumos", spune Octavian Campeanu a.k.a. Vian Peanu (care a construit Bucurestiul din typography aseara).

"A fost foarte dinamic, oamenii au interactionat foarte rapid cu noi. In plus, toti cei care au venit au adus cu ei o atmosfera foarte pozitiva sau am construit-o impreuna... habar nu am, important e ca am facut un schimb de energii bune. Am identificat cateva repere de-ale Bucurestiului fara sa le categorisesc ca fiind bune sau rele, calitati sau probleme", a declarat Alexandru Nimurad (care a venit din zona de fashion).


"Mai intai, am invatat eu sa fac ceva nou aseara: serigrafie pe panza de la PUMA. Apoi i-am invatat si pe altii sa faca asta, i-am ajutat pe oameni sa faca linia orizontului intr-o mie de culori, i-am facut sa rada, le-am facut desene fetelor, m-au pupat, a fost bine. Mi-a placut sa desenez despre Bucuresti, chiar e orasul meu preferat si e plin de viata, asa cum am si aratat in desenele mele. Imi place sa desenez oamenii de pe strazile lui sau de la metrou, iar aseara i-am vazut putin mai de sus, de la linia orizontului", spune Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), care a construit linia orizontului in nota de comics.

 

"Plasat convenabil intr-o seara de joi, evenimentul a reusit sa strapunga preconceptiile multora despre cum se imprima o sacosa. Cot la cot cu prieteni amplasati alaturi de noi, am plasat cu cata maiestrie am putut desenele noastre pe bag-urile primite. Speram ca toti cei care s-au deplasat pana acolo n-au plecat dezamagiti. Sa va duceti plasele pe cele mai inalte culmi!", ne transmit Ana Maria Grigoriu si Stelian Dobrescu (LOOT), cu creatii din zona de graphic design.

 

"A fost haos ieri la Puma Social pentru ca toata lumea abia astepta sacose si noi incercam sa ne miscam suficient de repede ca sa facem fata cererii. Sorry tuturor celor care au venit sa bem o bere si n-au apucat pentru ca alergam pe-acolo agitat sau eram in lumea mea cu o pensula in mana, sorry celor care n-au primit un Tote Bag. A fost haos, dar a fost frumos. Thanks guys!", a spus Potop (a.k.a. Serban Mocanu).

Despre PUMA Social Store din Fabrica

PUMA Social Store din Fabrica  este primul magazin dedicat in intregime produselor de lifestyle, in cadrul Fabrica Urban Resort, pe strada 11 iunie, nr. 50. Spatiul este unul multifunctional si modular, fiind caracterizat de mai multe directii: local, eco, retro, electro, versatil, interactiv.

Partenerii media ai evenimentului sunt: 220.ro, HipMag, Igloo, Zeppelin, Tataia, Metropotam, 24-FUN, Mixtopia si SUB25.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related