Iv cel naiv: Am o poveste noua, la care ma gandesc de ani de zile, dar abia acum pot s-o scriu. Genul ei: thriller naiv

Iv cel naiv: Am o poveste noua, la care ma gandesc de ani de zile, dar abia acum pot s-o scriu. Genul ei: thriller naiv

Nu ii stim numele, dar ii citim in fiecare zi versurile. Nu-i cunoastem chipul, dar ne imaginam (via poeziile sale) ca trebuie sa fie cald si bland. Un om care gandeste complex, dar scrie simplu si esential. Cand l-am citit prima data pe Iv cel naiv, am reactionat cu un "in sfarsit". Dadusem peste o poezie contemporana care tintea direct butoanele care deschid usi peste usi si ajung la miez - suflet parca ii spune.

In cateva cuvinte, Iv este cel care pledeaza pentru naivitate si poezie, ca cea mai buna cale de a o exterioriza. Si, in continuare, va vorbi despre alte sentimente, nascute din naivitate, despre inspiratie, cate putin despre romanul la care lucreaza, pe cine citeste sau cum procedeaza cand creativitatea isi ia pauze mai lungi decat i-ar placea:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related