Si cateii se plictisesc cateodata, nu-i asa?

Si cateii se plictisesc cateodata, nu-i asa?

Daca vreti sa vedeti un clip care contine catei simpatici si o idee faina, ati nimerit in locul potrivit.

Eu nu am catel, deci nu stiu cum e sa plimbi zilnic unul. Am avut cand eram mai mic, dar atunci animalul statea in curte, alerga toata ziua pe acolo si nu avea nevoie de iesit pe afara. Inteleg totusi ca de multe ori, plimbarea e plictisitoare pentru stapan, care nu are rabdare sa stea mereu 30 de minute pana catelusul miroase si marcheaza toate zonele care i se par potrivite. Ei iata ca s-a inventat ceva si pentru asta.

Pedigree Belgia a venit cu o idee care sa scoata monotonia din plimbarea obligatorie a cateilor, dar si a stapanilor, schimbandu-le zilnic traseul. Cum? Cu ajutorul panourilor din statiile de autobuz. Pedigree a creat trasee de plimbat cainele prin Bruxelles si Gent, lungi de pana la 2 km, deci vreo 30 de minute, portia zilnica recomandata. Mai mult, au conectat asta, bineinteles, si cu o componenta de online, prin care cateii sa se laude pe Facebook. Stapanii, pardon. Campania e creata de DDB Brussels:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related