[AdLife] Dana Tocu (DDB Romania): Oameni buni, ce vreti de la mine?! Fac parte dintr-o generatie tare candida si mi-am pastrat candoarea no matter what

[AdLife] Dana Tocu (DDB Romania): Oameni buni, ce vreti de la mine?! Fac parte dintr-o generatie tare candida si mi-am pastrat candoarea no matter what

E bine ca pisicile Danei Tocu au fost atat de amabile incat sa o lase sa raspunda la rubrica AdLife. Nu stim ce negocieri s-au dus in spate si ce promisiuni s-au facut, mai bine nici sa nu ne punem intrebari, dar cert e ca raspunsurile au venit. Daca stiati deja ca Dana Tocu e Content and Community Specialist la DDB Romania si ca inainte a fost copy la Leo Burnett, Punct Advertising si Mercury360, va spunem noi ca primii ani de cariera i-a petrecut scriind pentru televiziune. Daca stiati deja toate astea, e cazul sa treceti la urmatorul nivel de cunoastere si sa aflati lucruri noi din istorisirile de mai jos. De exemplu, stiati ca a avut prima prezentare in fata clientului inca din copilarie, cand a trebuit sa-l convinga pe tatal ei sa o adopte pe pisica Rodica? Nu stiati. Si uite cate mai sunt de aflat:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated