[AdLife] Dana Tocu (DDB Romania): Oameni buni, ce vreti de la mine?! Fac parte dintr-o generatie tare candida si mi-am pastrat candoarea no matter what

[AdLife] Dana Tocu (DDB Romania): Oameni buni, ce vreti de la mine?! Fac parte dintr-o generatie tare candida si mi-am pastrat candoarea no matter what

E bine ca pisicile Danei Tocu au fost atat de amabile incat sa o lase sa raspunda la rubrica AdLife. Nu stim ce negocieri s-au dus in spate si ce promisiuni s-au facut, mai bine nici sa nu ne punem intrebari, dar cert e ca raspunsurile au venit. Daca stiati deja ca Dana Tocu e Content and Community Specialist la DDB Romania si ca inainte a fost copy la Leo Burnett, Punct Advertising si Mercury360, va spunem noi ca primii ani de cariera i-a petrecut scriind pentru televiziune. Daca stiati deja toate astea, e cazul sa treceti la urmatorul nivel de cunoastere si sa aflati lucruri noi din istorisirile de mai jos. De exemplu, stiati ca a avut prima prezentare in fata clientului inca din copilarie, cand a trebuit sa-l convinga pe tatal ei sa o adopte pe pisica Rodica? Nu stiati. Si uite cate mai sunt de aflat:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related