DDB Romania este agentia castigatoare a open pitch-ului organizat de Radisson Blu Bucuresti

DDB Romania este agentia castigatoare a licitatiei organizate in luna martie de Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Pentru gasirea unei noi agentii de creatie care sa le ofere suport in dezvoltarea strategiei de promovare a brand-ului pe piata locala hotelul a organizat un open pitch la care s-au inscris 50 de agentii dintre care 6 au ajuns in etapa finala. DDB Romania va oferi servicii integrate de strategie, creatie si digital content.

"Pentru noi, acest pitch a fost o provocare la care toata echipa a raspuns cu maxim entuziasm! Ne era dor sa lucram pe aceasta categorie pe care avem deja experienta astfel ca a fost love at first brief. In plus, hotelul Radisson Blu din Bucuresti chiar este o locatie spectaculoasa, un loc cu oameni care te inspira si cred ca am reusit sa ne conectam la acel vibe glamour al brand-ului. In acest spirit si in linie cu nevoile de lifestyle ale targetului, ne-am asumat niste propuneri curajoase si... am castigat! Suntem onorati de increderea acordata de echipa Radisson Blu si de-abia asteptam sa dezvoltam lucruri frumoase impreuna", declara Roxana Memetea (Managing Partner, DDB).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related