Tara, tara, vrem campioane: Leo Burnett, Petrom si ProTV cauta gimnaste talentate

Leo Burnett, Petrom si ProTV au lansat "Tara, tara, vrem campioane!", o campanie de sprijinire a gimnasticii romanesti prin care antrenorii Mariana Bitang si Octavian Bellu vor cauta gimnaste talentate in 5 orase ale Romaniei. Caravana va tine 6 saptamani, va debuta in Constanta pe 10 mai si se va incheia pe 7 iunie in Bucuresti, arata un comunicat emis de Leo Burnett.

Microsite-ul vremcampioane.protv.ro este punctul principal al campaniei, fiind sustinut de reteaua de site-uri apartinand de ProTv, dar si de spoturi TV si radio.

Campania este sustinuta atat de pagina oficiala de Facebook Gimnastele Romaniei, cat si de paginile de Facebook din portofoliul Internet ProTV care au peste 9 milioane de fani duplicati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related