Oxygen PR se alatura retelei internationale de comunicare Global One Communication

Oxygen PR se alatura retelei internationale de comunicare Global One Communication

Agentia Oxygen PR s-a alaturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezenta globala.

Prin alaturarea la GOC, Oxygen PR are acces la expertiza extinsa a retelei, in domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educatie, financiar sau farma. Prin intermediul agentiilor independente, GOC are o prezenta in piete cheie, precum Germania, Marea Britanie, SUA, China, Italia, Olanda, Belgia, Franta, Spania, Polonia, Rusia si altele.

„Parteneriatul cu GOC ne ofera prezenta internationala si acces la know-how valoros, ceea ce se traduce prin valoare adaugata adusa echipei noastre si serviciilor oferite partenerilor nostri. In acelasi timp, GOC va beneficia de expertiza noastra pe pietele din sud-estul Europei, pentru a oferi servicii integrate clientilor sai prezenti in mai multe tari”, a declarat Tereza Tranaka, managing partner Oxygen PR.

GOC este prezent si in Sillicon Valley, unde are competente puternice pe zona de tehnologie. Clientii GOC sunt atat organizatii globale mari, cat si start-up-uri mici din diverse industrii, cu o reprezentare preponderenta in IT si tehnologie. Printre clienti se numara GE, AT&T, Lenovo, Acer, Ambius, Devolo, OVH, Itancia, WordLogic, Western Digital, Bodet etc.

„Ne bucuram sa avem Oxygen alaturi de noi, o agentie cu competente impresionante, o echipa talentata si expertiza valoroasa. GOC continua sa se dezvolte si sa-si extinda prezenta in noi teritorii, iar prin alaturarea Oxygen putem oferi servicii complete clientilor nostri prezenti pe pietele din sud-estul Europei”, a spus Oliver Schillings, membru fondator si presedinte al Global One Communication.

Oxygen PR este un partener de incredere pentru companii, in eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. In acest sens, agentia pune la dispozitia clientilor expertiza extinsa in PR digital – content marketing, social media, search, video casting / podcasting etc. -, comunicare corporativa, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criza, brand PR, evenimente, CSR, comunicare interna.

Portofoliul de clienti ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internationale, precum HEINEKEN, Golden Brau, Affligem, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne etc.

Global One Communication este o retea strategica de agentii independente de top din toata lumea, care s-au reunit intr-o colaborare non-exclusiva, pentru a livra servicii locale de inalta valoare companiilor internationale.

GOC se diferentiaza de grupurile globale de PR prin flexibilitate, nivelul inalt de pregatire profesionala al membrilor echipei, abilitatea de a livra rezultate intr-un timp record si expertiza extinsa atat la nivel local, cat si global. In acest sens, clientii pot derula activitati de comunicare relevante in diverse tari, fara a fi constransi de un contract rigid centralizat, ci personalizat in functie de specificul local al fiecarei piete.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related