Internetul voteaza, canta si se distreaza

Internetul voteaza, canta si se distreaza

E vrie, e isterie, e furtuna pe internet. Se zbuciuma Facebookul, vuieste Twitterul, se cutremura Youtube-ul. Pisicile au fost alungate, testele de personalitate – uitate in colturi obscure de internet. Nu mai e loc de posturi inocente despre vreme. Prietenii sunt infierbantati, se arunca cu unfrienduri si blockuri pana la epuizare. Alegerile acopera, pe ultima suta de metri, tot internetul romanesc.

Citatele din Paler, Arsenie Boca, Coelho sau Poptamas si stirile cu sanii vedetelor au fost inlocuite cu indemnurile VIP-urilor, blogerilor, intelectualilor si chiar ale pisicilor, de a vota. Unele dintre ele, ca Simona Halep, si-au pastrat optiunea privata, si si-au concentrat mesajul doar pe votul in sine. Mircea Cartarescu, Marius Manole, Victor Rebengiuc si Andrei Plesu cheama oamenii la vot pentru Iohannis. Leonard Doroftei, Radu Beligan, Ilie Nastase sau Florina Cercel, pentru Ponta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related