[Hoaxul si publicitatea] Bogdan Gheorghiu: Cam de mult nu am mai fost pacalit, de prea mult timp. Faceti ceva in sensul asta!

[Hoaxul si publicitatea] Bogdan Gheorghiu: Cam de mult nu am mai fost pacalit, de prea mult timp. Faceti ceva in sensul asta!

Din sufletul lui de consumator de publicitate buna, Bogdan Gheorghiu, Strategic Planner Director, Lowe&Partners isi roaga colegii de industrie sa fie sedus cu o minciuna frumoasa. El spune ca oamenii vor rasplati intotdeauna povestitorul care stie sa ii “fure” cu iscusinta.

Fireste, cu prima am luat chiar premiu pentru cel mai bun scenariu al unei campanii online acum mai multi ani la Internetics. “Hoax” nu cred insa ca este cel mai bun termen, desi multe campanii publicitare incep si sfarsesc ca “hoax-uri”. Stim ca: “mana care nu spune o poveste, nu merita… atentie”. Oamenii prin natura lor sunt mari consumatori de povesti, este felul prin care au invatat sa descifreze lumea inconjuratoare. Cu cat povestea este mai surprinzatoare, mai seducatoare, mai cu substanta, cu atat ei sunt mai dispusi sa intre in joc si sa descopere lumea pe care brand-ul a tesut-o.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related