Geometry Global a urcat steagul Romaniei pe scena Cannes Lions

Geometry Global a urcat steagul Romaniei pe scena Cannes Lions

Campania "The RGB News" ("Doneaza Rosu pentru Romania") - creata de Geometry Global Bucharest pentru Observator / Antena 1 - a obtinut in total un premiu Gold, un Bronze si doua Silver in cadrul celui mai recunoscut festival international de creativitate - Cannes Lions. Geometry Global Bucharest este prima agentie din Romania care urca pe scena de la Cannes in acest an. 

Nu mai putin de patru medalii si o nominalizare au fost acordate agentiei Geometry Global Bucharest la Cannes Lions pentru campania "The RGB News".

Mircea Pascu (Managing Director Geometry Global Bucharest) despre premii: "Faptul ca am urcat pe scena Cannes Lions inseamna mult mai mult decat inca un premiu castigat. Sunt foarte mandru de rezultatele echipei Geometry Global Bucharest, o agentie formata din oameni care stiu sa gaseasca aurul in fiecare brief."

 

Mihai Fetcu (Creative Director Geometry Global Bucharest) despre campania premiata: "Dincolo de rezultate, campania "The RGB News" are la baza o idee puternica ce a inspirat schimbari de comportament, iar acest lucru este recunoscut din plin in aceasta saptamana la Cannes."

Premiile castigate sunt:

  • Gold - categoria PR - subcategoria Media, Arts & Entertainment;
  • Silver - categoria Media - subcategoria Best Use of Screens;
  • Silver - categoria Promo&Activation - subcategoria Use of Broadcast in a Promotional Campaign category;
  • Bronze - categoria Media - subcategoria Public Health&Safety&Public Awareness Messages;

De asemenea, Campania "The RGB News" a primit si o nominalizare duminica seara in cadrul galei Health Lions

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related