S-au anuntat castigatorii Epica Awards. Geometry Global Bucharest a luat un bronz cu “The RGB News”

S-au anuntat castigatorii Epica Awards. Geometry Global Bucharest a luat un bronz cu “The RGB News”

Epica Awards a anuntat rezultatele editiei din 2014. Castigatorii Grand Prix-urilor sunt din Canada, Franta, Liban, Olanda si Statele Unite.

Geometry Global a castigat bronzul la categoria Media Innovation - Traditional Media cu campania "The RGB News" realizata pentru Observator Antena 1.

Echipa din partea agentiei: Mihai Fetcu(Creative Director),  Stefan Vasilachi (Head of Art), Sorana Somesan (Copywriter), Florina Alexandru (Art Director), Alex Petrescu (Strategic Planner), Radu Glont (Account Director), Raluca Berceanu (Senior Digital Account Manager).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related