[Drumul spre Gatit: echipele] The Kooks vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. Nu, nu trupa, dar pe-aproape

[Drumul spre Gatit: echipele] The Kooks vin la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. Nu, nu trupa, dar pe-aproape

Ati fi naivi sa credeti ca The Kooks, numele de scena al Advice Students, nu reprezinta un adversar redutabil in competitia noastra. Se apropie Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade Cooking School, iar echipa formata din Sonia, Maria, Ana-Maria si Claudiu nu sunt la prima lor competitie de gatit. Oare experienta intr-ale Cupei isi va spune cuvantul?

Pana sa ii vedem in actiune, va spunem doar atat: fetele au trecut prin tot felul de accidente in bucatarie, dar au renascut mai puternice din propria cenusa. Daca vreti sa le puneti bete-n roate, aflati ca astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie echipa la Cupa.

Sa-i ascultam:

Saga formarii echipei

In ceea ce priveste formarea echipei noastre, Maria a fost cea care a impins lucrurile constant si a sustinut formarea „The Kooks”. Cu alte cuvinte, ea a fost cea cu „da, da, da” :)

Ca durata, ne-am strans intr-un timp relativ scurt, Advice e plin de mici publicitari gurmanzi mereu dornici de a participa la un eveniment dedicat bucatariei, iar acest lucru poate fi observat si prin faptul ca Advice nu e la prima participare in cadrul Cupei Agentiilor la Gatit.

Echipa „The Kooks”  este formata din patru membri ai Advice Students Romania, unul mai priceput ca altul in ale gatitului : Sonia Ciocan ( Account Executive la Tuio/ Fotograf la CIOCANUL ) care va fi The Spaghetti Master al echipei noastre, Maria Vlad (Copywriter) care va fi omul bun la toate al echipei si ne va bombarda cu tot felul de idei, Ana-Maria Stanciuc ( Intern Copywriter la Springe&Jacoby Romania) care si-a asumat rolul de „gica contra” al echipei si Claudiu Ioan ( Intern Copywriter la Freya Productions) ,care va incerca sa faca fata acestei provocari, fiind singurul baiat din echipa. Este prima oara cand ne intalnim in aceasta formula, dar suntem convinsi ca vom da dovada de teamwork pe cinste si vom gati impecabil.


Numele echipei

The Kooks - sigur toata lumea se va gandi la formatia britanica indie, dar in cadrul acestei competitii toti se vor gandi la noi cand vor auzi numele. Ei sunt zei cu instrumentele, noi cu mancarea.


Logo-ul echipei

Logo-ul nostru (realizat de minunatul nostru Art din Advice : Ionut Raicu) se identifica in primul rand cu numele echipei noastre. Ei sunt “The Kooks”, doi bucatari super cool, sarea si piperul din spiritul echipei noastre (ca doar arata ca doua solnite, una de sare si una de piper).


Ingredientul secret ales

Caju-ul e un fel de zana magica; oriunde l-ai pune se potriveste si face minunatii, fie ca-l arunci intr-o salata, ca il folosesti la friptura sau ca faci blatul unui tort raw vegan - caju-ul merge de minune.


Experienta intr-ale gatitului

Cu totii ne-am bagat de mici nasul prin oalele cu mancare ale mamei, iar mai tarziu unii din noi au ajuns chiar sa transforme gatitul intr-un loc de munca pentru o perioada de timp. Cat despre gatitul in timpul liber, niciunul dintre noi nu lasa pasiunea pentru mancare la usa cand ajunge acasa. Cu putin timp si cu ingredientele necesare, nu ratam nici o ocazie de a ne prepara in propria bucatarie o masa delicioasa de care altii se bucura doar cand ies seara la restaurant.


Patanii in bucatarie

Intamplarile prin care am trecut in bucatarie sunt destul de “incendiare”, sa le spunem asa :)

Maria a trecut printr-o intamplare mai amuzanta cat a fost plecata in cadrul programului Erasmus: “Eram in bucataria caminului din Belgia, shared kitchen, shared tools, deci instrumentele de bucatarie erau cam uzate. Si-mi vine mie pofta de grilled cheese sandwich, iar ca sa fac pe eroina si sa nu mor nici eu si nici colega mea de camera de foame, am zis sa fac la doua tigai, ca Adriana Bahmuteanu. Una din ele era uzata rau, mi-a prins felia de paine, a iesit fum gramada, s-a declansat alarma de incendiu si toate trei etajele de studenti s-au adunat la mine-n bucatarie....:)))”

Ana-Maria ne-a povestit si ea o patanie la fel de amuzanta : “Am facut acum un an (am incercat sa fac) vita flambata. Trebuia sa ia putin foc, dar a luat mai mult decat ma asteptam si a trebuit sa torn un lighean de apa peste aragaz si ce era pe langa.”


Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa

Publicitatea trebuie sa invete din bucatarie cat de tare trebuie sa respecti reteta sau nu, iar de la gatitul in echipa trebuie sa invete ca unde nu e creativitate si intelegere in bucatarie, nu e nici in agentie. Eh, macar in agentie nu prea sunt cutite.


Mesaje pentru adversari si pentru juriu

Adversarilor le transmitem : Aveti grija ca frige!!!!! In spirit de gluma, bineinteles. In the end, it’s all about fun, having a good time and good food!

Juriului ii transmitem sa vina pe stomacul gol si sa exerseze caderea pe spate caci ii va ajuta enorm :)


O asteptare si-o frica

Asteptam cu nerabdarea berea de dinaintea si de dupa gatit. It’s a must !

Nu avem de ce sa ne temem, dupa cum ziceam : It’s all about having fun! Poate de arsuri, nimanui nu-i plac arsurile oricat de mici ar fi.


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related