[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Intense flavor of coffee: Cea mai fun intamplare a fost cand am vanat efectiv aurora boreala

[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Intense flavor of coffee: Cea mai fun intamplare a fost cand am vanat efectiv aurora boreala

[UPDATE] In urma unei sesizari primite pe adresa redactiei, lucrarea a fost descalificata in concurs din cauza incalcarii regulamentului.

Nu ne asteptam sa vedem tocmai aurora boreala printre inscrierile in competitia de creatie video NESCAFE 3in1 Experiences, dar iata ca fenomenul este personaj principal in video-ul Intense flavor of coffee. Juriul nu este nicidecum partinitor, asa ca cei care au idei de experiente impartasite cu prietenii vor avea sanse egale la premii in valoare de 3000 de euro. Dupa o atenta parcurgere a brief-ului, ne mai puteti da pe spate cu ideile voastre de aventuri cu gasca, daca va inscrieti in competitie pana pe 5 noiembrie.

Pana una alta, aruncati un ochi la unduirile aurorei si la ce au avut de spus protagonistii:

Echipa

Suntem un grup de prieteni din Timisoara, dornici de aventura, voie buna, uniti in a descoperi noi orizonturi si noi experiente nemaitraite.

Cand eram pusti, gasca mea era formata din... si cel mai mult ne placea sa...

Cand eram pusti , gasca mea era formata din copii nazdravani si cel mai mult ne placea sa facem expeditii.

Cand am crescut, cea mai tare experienta cu prietenii mei a fost...

Cand ne-am pierdut in Barcelona , dar ne-am regasit chiar daca nu aveam telefoanele mobile la noi.

Experiente spontane sau planuite la minut?

In general experiente planuite. Chiar daca uneori se schimba cadrul sau exista vreo intamplare neprevazuta.

Cum v-a venit ideea pentru lucrarea inscrisa in concurs?

Ideea din spatele creatiei - The road of colors -  Drumul de culori - a pornit de la culoarea verde ca smaraldul a pliculetului de NESCAFE 3in1 Strong pe care l-am asociat cu spiritul Nescafe 3 in 1 - o experienta unica de cafea instant, lapte si zahar, suficient de tare si culorile aureolelor boreale - fenomen natural care te fascineaza si te introduce intr-o atmosfera de basm din care nu ai mai vrea sa te trezesti.

O intamplare fun de pe „platou"

Cea mai fun intamplare a fost cand am vanat efectiv aurora boreala. Primul si cel mai important lucru pe care l-am invatat este faptul ca Aurora Boreala se vaneaza, nu poti sa o vezi pur si simplu. Ca sa vezi aurora este nevoie ca cerul sa fie senin. Si nu doar cateva minute/ore. Ci cat mai mult. Pentru ca, asa cum spuneam, aurora se vede cand vrea ea, nu cand esti tu acolo. Aceasta poate aparea timp de cateva minute sau poate sa stea pe cer ore intregi. Asa ca intra in ecuatie o alta variabila: vremea. Pana sa filmam clipul ne-au trebuit cateva zile bune pana sa o prindem.

Daca ati fi avut un buget de 10.000 de euro, am fi vazut in video-ul asta:

Ar fi aparut la inceputul videoclipului o sanie trasa de husky prin zapada din localitatea NordKapp din Norvegia, care ne-ar fi adus la corturi, prin taramul fascinant al aurorelor boreale, al populatiei Sami (laponii) si al traditiilor stravechi. Scenariul este unul plin de simplitate si incarcat de voie buna. 

O minivacanta de iarna pe aceste meleaguri inseamna o desfatare spirituala, culturala si o experienta unica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related