Sa-i dam Americii internetul grandios de altadata! O poveste extinsa pe Chrome ce se scrie cu fiecare download

Sa-i dam Americii internetul grandios de altadata! O poveste extinsa pe Chrome ce se scrie cu fiecare download

A fost o vreme cand Visul American se transmitea cu toata viteza pe teava internetului. Astazi insa, ecoul acestuia a intrat intr-o zona de buffering. Cel putin asa spune Bernie Sanders, candidat la presedintia SUA in 2016.

Noi romanii suntem oameni cu simt al umorului – a se citi ca suntem trollii internetului din ’90 incoace, iar la Kaleidoscope Proximity punem internetul pe primul loc in tot ceea ce facem.

Iar pentru ca declaratia lui Bernie ne-a daruit un maaare zambet pe buze, am simtit nevoia sa facem un pas in fata si sa declaram la randul nostru: intr-adevar, America, noi CHIAR avem un internet extraordinar, la preturi absurd de mici pentru fiecare pachet de 500 sau 1000 Mbps transmis prin fibra optica si nu numai.

Si pentru ca avem un internet superior, am venit in ajutorul americanilor cu o solutie salvatoare pentru viata internetului american: o extensie de Chrome care va ii intoarce la nevoile digitale de baza: fonturi lizibile si compatibile cu latimi de banda minuscule, rezolutii optime la imaginile care iti incarca pagina greoi si o experienta de browsing in general simplificata.

Am tinut cont de nevoia pregnanta a Americii de a avea la dispozitie content de calitate in decursul procesului electoral. De aceea am creat "Make The Net Great Again": un tool care sa le vina in ajutor si sa le ofere un acces rapid la toate informatiile de care au nevoie, multumita internetului nostru superior.

 

"Romania ocupa, la nivel global, un loc cu notorietate din punct de vedere outsourcing de programatori si web developeri, dar si la nivel calitativ al internetului: viteze incredibile, timp de raspuns imediat si probleme de upload foarte mici. Odata cu declaratia lui Bernie Sanders, am sesizat o oportunitate de a veni in fata si de a le multumi americanilor pentru complimentul lor digital. Cum? Printr-o extensie de browser care ii va ajuta sa aiba parte de internetul grandios de altadata! Speram sa aprecieze initiativa noastra si sa ne ajute sa dam sfoara-n toata lumea despre Bucurestiul nostru drag, inima distractiei in Europa, dar si una dintre cele mai inalte trepte ale internetului global, luat pixel cu pixel.", a declarat Andreea Strachina (Head of Communication Design, Kaleidoscope Proximity Romania).

 

N-ai incercat-o inca? Downloadeaza extensia in cateva secunde, instaleaz-o si incepe navigarea pe net, exact ca pe vremea cand netul era cu adevarat grandios: cu toata viteza (mica) inainte!

Iar daca viteza ta e prea mica si nu vezi mesajul, arunca un ochi pe GIF-ul tutorial creat de catre noi: 

 

Echipele participante

Agentie: Kaleidoscope Proximity, Bucuresti, Romania

Head of Communication Design: Andreea Strachina
Video Creative Director: Dan Petru
Copywriter: Andreea Gavrila
Copywriter: Ionut Pasolea
Art Director: Laura Belc
Technical Director: Vlad Ciocan
Frontend Web Developer: Mihail Musat
Backend Web Developer: Vlad Visinescu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related