Andrei Cismaru se alatura agentiei de marketing Perceptum ca Head of Digital Strategy si va conduce noua divizie “Social Marketing Agency”

Andrei Cismaru se alatura agentiei de marketing Perceptum ca Head of Digital Strategy si va conduce noua divizie “Social Marketing Agency”

Agentia  de marketing si comunicare Perceptum Concept are, de astazi, un nou Head of Digital Strategy in persoana lui Andrei Cismaru. Totodata, va coordona activitatea noii entitati din cadrul Perceptum, “Social Marketing Agency”, care are ca obiectiv completarea portofoliului de solutii integrate de comunicare si marketing pe care Perceptum le ofera deja.

Andrei vine cu o experienta de peste 7 ani in dezvoltarea si implementarea de strategii Social Media pentru companii de top precum Mobexpert, Bitdefender si Intact Media Group.

Noul membru al echipei este, in acelasi timp, unul dintre cei mai influenti bloggeri din Romania, conform celui mai recent top realizat de revista Biz. Know-how-ul, originalitatea si abordarea de marketing “out-of-the-box” sunt atuurile care au determinat succesul campaniilor virale derulate pana acum de Andrei. Printre ele se numara campania de content marketing pentru Drumul Cetatilor, aplicatie dezvoltata de Bitdefender pentru cei ce cauta altceva decat clasicele obiective turistice sau campania virala “Birou de blogger” realizata pentru Mobexpert.

De asemenea, a fost implicat in calitate de blogger in unele dintre cele mai populare campanii derulate in mediul online romanesc.

“Am venit in Perceptum atras de curajul si gandirea strategica inovatoare pe care le-am intalnit aici. Ma regasesc in conceptele de marketing experiential pe care agentia si-a construit, de foarte multe ori, succesul campaniilor de comunicare si ma bucur ca voi avea ocazia sa integrez in viitoarele strategii de marketing viral instrumente de promovare hitech pentru care Perceptum are exclusivitate in Romania”, a afirmat Andrei Cismaru

Despre rolul lui Andrei in proiectele dezvoltate de Perceptum, Raluca Ghilea, Director General al agentiei, declara:

“Prin prezenta lui Andrei Cismaru, cu rolul sau de influencer in blogosfera romaneasca, cu experienta lui, cu pasiunea pentru Social Media si creativitatea dovedita pana acum, Perceptum isi consolideaza Divizia de Strategie Digitala, in contextul in care tot mai multi clienti inteleg impactul viral greu de egalat al marketingului de continut digital si isi doresc integrarea de strategii online multi-channel in campaniile de marketing derulate impreuna cu noi.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related