JustAD isi incheie procesul de redefinire a identitatii

JustAD isi incheie procesul de redefinire a identitatii

 JustAD isi incheie procesul de redefinire a identitatii odata cu lansarea site-ului www.justad.ro

Noua identitate este aliniata cu strategia actuala si pe termen lung a agentiei, iar site-ul reprezinta prezenta creativa a JustAD in mediul online.

Incepand din acest an, JustAD este agentia de comunicare integrata care se implica cu pasiune in proiectele pe care le ghideaza spre excelenta.

Echipa este diversa, cu o experienta cumulata de peste 50 de ani si, pe langa pasiunea pentru comunicare, pe oamenii din agentie ii mai leaga si dorinta de a fi provocati in fiecare zi in ceea ce fac. Desigur, acum ii puteti cunoaste mai bine accesand sectiunea Echipa din site.

O data cu noua identitate, agentia este dornica de noi provocari si proiecte frumoase alaturi de clienti curajosi si creativi.

Clientii nostri sunt cei care ne-au determinat si ne determina sa devenim din ce in ce mai buni. Cu unii dintre ei lucram de mai bine de 9 ani, lucru care ne impulsioneaza mereu spre reusita.

Asa cum am mai declarat, nu ne este teama de niciun client, pentru ca astfel ne-am anula rolul de consultanti si parteneri. Totodata, dorim sa contribuim creativ la dezvoltarea antreprenoriatului romanesc, asadar nu excludem colaborarea cu start-up-uri.
Alina Stanciu, Head of Strategy.

Agentia de publicitate JustAD proiecteaza de 11 ani strategii de comunicare integrata care creeaza conexiuni semnificative intre branduri si oameni. Le plac lucrurile facute bine, de la A la Z, iar dintre strategie si creatie, le aleg pe amandoua.

JustAD crede cu tarie ca A face afaceri fara publicitate este ca si cum i-ai face cu ochiul unei fete pe intuneric. Tu vei sti ceea ce faci, in rest nimeni altcineva nu va afla. – Steuart Henderson Britt.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related