Plantronics castiga trei premii de prestigiu Red Dot 2016

Plantronics castiga trei premii de prestigiu Red Dot 2016

Plantronics Voyager 5200, Voyager Focus UC si BackBeat GO 3, recunoscute pentru excelenta in design de produs

Plantronics (NYSE: PLT), pionier in tehnologie audio mobila, a primit Premiul Red Dot, o distinctie internationala acordata pentru design de inalta calitate, pentru trei dintre produsele sale: Voyager 5200, Voyager Focus UC si BackBeat GO 3.

 

Voyager 5200

 

Voyager Focus UC

 

 

BackBeat GO 3

 

Participanti din 57 de tari au inscris peste 5.200 de produse si inovatii in cadrul editiei 2016 a Red Dot Award for Product Design. Doar produsele intr-adevar remarcabile datorita design-ului lor excelent au primit mult dorita eticheta de calitate din partea juriului international Red Dot.

"Plantronics considera ca design-ul functional, atractiv si de inalta calitate este esential pentru realizarea unor produse care sa se integreze in mod uniform in stilul de viata contemporan,” a declarat Darrin Caddes, vice presedinte, corporate design, Plantronics.

“Un design premium contribuie la exprimarea  increderii si competentei pe durata unui apel sau cand ascultam muzica, oferind confort si usurinta in utilizare, toate acestea imbunatatind considerabil experienta utilizatorului. Am creat solutii pentru cei care doresc o calitate a comunicarii remarcabila indiferent de loc sau situatie; indiferent daca va place sa ascultati muzica pe drumul catre birou, sau lucrati intr-un spatiu deschis sau de la distanta, de acasa sau dintr-o cafenea, noi vom continua sa va oferim un design exceptional imbinat cu performanta audio de top si, desigur, fiabilitate si confort.”

De la lansarea sa in aprilie 2016, Plantronics Voyager 5200 a castigat premiile Editor’s Choice din partea PCMag si Network World, iar Voyager Focus UC a primit premiul Innovations Award Honoree in cadrul CES 2016. BackBeat GO 3 este cel mai nou membru al familiei BackBeat de produse stereo wireless premiate - BackBeat SENSE, BackBeat PRO si BackBeat FIT; toate acestea au primit premiul CES Innovations Honoree si iF Design in 2015 si 2016.

 

Plantronics Voyager 5200

Confortul de-a lungul zilei si autonomia au reprezentat prioritati in realizarea Voyager 5200. Conceputa pentru a oferi stabilitate si confort pentru diferite forme si dimensiuni ale urechii, aceasta casca va fi potrivita pentru 90% dintre oameni1. Dispozitivul ofera acelasi confort de la primul pana la ultimul apel al zilei. Oferind pana la sapte ore de convorbiri cu o singura incarcare, acest dispozitiv va va asista intreaga zi, de la cafeaua de dimineata pana la incheierea programului – iar datorita capacitatii de a ramane in modul standby pana la 9 zile, casca va fi intotdeauna pregatita. Husa de incarcare2 reprezinta atat un suport comod si portabil pentru reincarcarea dispozitivului, cat si o husa de protectie care ofera pana la 14 ore suplimentare de convorbiri in deplasare.

 

Plantronics Voyager Focus UC

Un produs premium pentru comunicatii unificate (UC) si aplicatii multimedia, Voyager Focus UC a fost conceput pentru angajatii enterprise care lucreaza intr-un mediu de lucru deschis sau in medii zgomotoase, si care doresc sa elimine zgomotul de fundal in timpul convorbirilor sau cand doresc sa se concentreze. Designul de inalta calitate al castii Voyager Focus UC ofera o calitate audio superioara pentru ambii participanti ai apelului. Pernele din piele artificiala care imbraca un strat de spuma cu memorie moale ofera confort pe tot parcursul zilei, in timp ce banda captusita din metal ofera durabilitate si contribuie la mentinerea unei fixari confortabile si sigure. Captivantul design on-the-ear garanteaza ca mare parte din zgomotele de inalta frecventa precum sunete si voci specifice unui birou vor avea volumul redus.

 

Plantronics BackBeat GO 3

Sunetul real de inalta calitate oferit de BackBeat GO 3 permite utilizatorilor sa renunte la cabluri fara sa piarda din fidelitatea audio. Fiecare componenta a sistemului BackBeat Go 3 a fost conceputa cu un anumit scop – de la driverele personalizate la reglarea de precizie a sunetului – pentru a oferi cea mai buna experienta de ascultare din clasa lor. Difuzoarele de sase milimetri din fiecare casca BackBeat GO3 dau nastere unui semnal audio si a unei game de frecvente ample, care ofera un sunet natural si perfect echilibrat intre sunetele inalte si joase. Concepute pentru a izola sunetul si bloca zgomotul exterior, castile BackBeat GO 3 au in pachet trei dimensiuni diferite de geluri pentru a asigura o fixare confortabila si stabila in miscare, oferind in acelasi timp pana la 6,5 ore de ascultare cu o singura incarcare.

Disponibilitate

Castile Voyager 5200, Voyager Focus UC, precum si BackBeat GO 3, in cele doua variante de culori, negru cobalt si gri cupru, vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie.

 

Premiu Red Dot Design

Pentru a evalua aria de aplicabilitate larga a designului intr-o maniera profesionala, Premiul Red Dot Design cuprinde trei discipline distincte: Premiul Red Dot: Design de Produs, Premiul Red Dot: Design in Comunicare si Premiul Red Dot: Concept de Design. Premiile Red Dot sunt organizate de Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Germania. Inregistrand peste 17.000 de inscrieri doar in 2015, aceasta este una dintre cele mai importante competitii din intreaga lume. Prima editie a acestor premii a avut loc in 1955, cand juriul s-a reunit pentru prima data pentru a evalua produsele cu cel mai bun design ale perioadei. Numele si brandul acestei competitii au fost dezvoltate in anii 1990 de Prof. Dr. Peter Zec, CEO al Red Dot. De atunci, mult dorita distinctie „Red Dot” este o eticheta internationala respectata pentru calitate extraordinara in proiectare.

Plantronics este lider global in productia de echipamente audio pentru companii si consumatori. Suntem deschizatori de drumuri si am initiat noi tendinte in tehnologia audio, creand produse inovatoare care permit oamenilor pur si simplu sa comunice. De la comunicatii unificate (UC) la casti Bluetooth® si solutii pentru jocuri video, oferim produse de calitate fara compromisuri, o experienta ideala si servicii exceptionale. Produsele Plantronics sunt utilizate de toate companiile din top Fortune 100™, precum si de sistemele de dispecerat pentru situatii de urgenta, de control al traficului aerian si in diferite aplicatii critice pentru misiunile de interventie de pe front. 

1 – Conform testelor interne realizate de Plantronics.
2 – Carcasa de incarcare este comercializata separat si este disponibila pentru anumite modele.

BackBeat, Plantronics, Simply Smarter Communications si Voyager sunt marci inregistrate ale Plantronics, Inc., companie inregistrata in SUA si in alte tari. Marca inregistrata Bluetooth este detinuta de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestei marci de catre Plantronics, Inc. este in baza unei licente. Toate celelalte marci inregistrate sunt proprietatea detinatorilor lor respectivi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related