Alumn la Advice, blogger de povestiinta si omul cu clapele la Harlequin_Jack

Alumn la Advice, blogger de povestiinta si omul cu clapele la Harlequin_Jack
Credit foto: Lazar Enescu

In vremuri nu demult apuse ma uitam la Autobuzul Magic. Ce au in comun desenul asta cu un anume Alex Bogdan, zis si Doppelganger? Raspandesc stiinta cu drag si spor.

Am povestit cu el despre cum a dat nastere povestiintei, am intrebat daca a fost sau nu strategie de construit fanbase, sau cu alte cuvinte, ce trebuie sa faci ca sa primesti 5k de like-uri, am adus in discutie si publicitatea cu care a cochetat la Advice si Propaganda, i-am ascultat creatiile muzicale personale, dar am dat play si la niste Harlequin_Jack, trupa in care activeaza ca omul "responsabil cu zgomotele".

Ce sa mai, am vorbit destule. Sus e doar un preview la ce urmeaza:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Waio Studio

Waio inseamna different by default. Suntem agentia care tine mereu digitalul in suflet si rezultatele in minte, unde vei gasi mereu ceva neasteptat. Zi de zi, facem mixuri unice de creatie si strategie, care sa se... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related