[Culinareala de agentie] Business Results se pregatesc sa livreze din nou la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Anul trecut am avut cupcakes cu somon afumat, spanac si sos de rodie, facute cu truda, batut oua pe genunchi si chiar o oala aproape inflacarata. Dar sa vedeti mai jos si ce bine au iesit. 

Acum mai avem de asteptat un pic pana vedem cu ce interpretare creativa a ingredientului nuca vine echipa Curcubeu pe Ceru' Gurii la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, editia a doua, desfasurata intre 9-11 noiembrie la Chef Parade. 

Adica patru fete de la Business Results - Elisabeta, Alexandra, Camelia si Galina - care si-au inceput antrenamentul culinar cu indulcirea suplimentara a zilelor de vineri (deja foarte usor de digerat, fiind un preambil  al weekend-ului) prin infiintarea Sweet Friday, cand la Business Results se vine cu prajituri - de acasa, de la mama, ori de la magazin. Iar, cel mai recent, fetele s-au ocupat de un tort homemade pentru un coleg de agentie, caruia ii uram la multi ani si noi pe aceasta cale. 

Daca nu v-am facut chef de dulce noi, rezolva ele imediat. Apropo, cu inscrierile la Cupa va puteti intersecta aici, in timp ce butonul de Attend e dincoace.

 

Ce ati pregatit atunci. Ce urmeaza acum

Anul trecut am ales ingredientul secret rodia si am gatit cupcakes cu somon afumat, spanac si sos de rodii. La cat de bine suna treaba asta ne tot intrebam acum: ”anul asta cu ce mai impresionam?”.

Inca nu avem un raspuns, stim doar ca am ales un ingredient magic (nuca) si ca am format o echipa trasnet. Una din doua, tot ne salveaza :)

Nuca ne-a facut cu ochiul si anul trecut, dar de data asta ne-a cucerit complet dupa ce am citit brieful si am zis ca o putem folosi regeste!

 

Ce v-a determinat sa participati din nou?

Ambitia, experienta memorabila, placerea de a lucra in echipa si in afara biroului - ar fi doar cateva dintre motive. Vara trecuta abia ne-am incalzit si ne-am familiarizat cu Cupa Agentiilor la Gatit, asa ca eram nerabdatori pentru o a doua experienta. O editie este prea putin atunci cand iti place competitia si gatitul cu pasiune, nu-i asa? :) 

 

O peripetie de anul trecut

Hm, ar fi mai multe lucruri - de la oala in flacari pana la batutul oualor pe genunchi. Dar cel mai fain moment a fost acela in care am pregatit mai multe portii de briose sa gustam si noi din propria creatie si cand ne-am intors de la jurizare, ce sa vezi, magie pura, disparusera toate :) Asta da feedback!

 

Evolutia echipei

Am ramas cam aceeasi, mai putin doua persoane care nu mai fac parte din echipa Business Results.

Nici rolurile sau performanta in bucatarie nu prea s-au schimbat: Elisabeta are talentul de a combina cele mai diverse ingrediente intr-o formula unica; Alexandra este organizatoarea cea mai precisa a resurselor si a rolurilor in bucatarie, ea ne asigura calmul obtinerii celui mai bun rezultat in cel mai scurt timp; Camelia este o vanatoare fina a celor mai noi retete si oportunitati in cooking; Galina continua sa manifeste excelenta la capitolul spalat, aranjat, invatat, improspatat si animat starea de spirit.

Un singur regret avem - nici anul acesta nu am reusit sa atragem baietii la ”bucatareala” - mare pacat!

 

Curcubeu pe Ceru' Gurii revine

Suntem fideli Curcubeului pe Ceru’ Gurii! O editie nu este suficienta pentru a intipari o identitate vizuala. Un pic de continuitate trebuie. Plus ca ne place foarte mult conceptul si ne reprezinta si anul acesta. La anul... cine stie?

 

Ce antrenament aveti in prezent?

Unii mai mult, altii mai putin - v-am zis noi ca ne completam!

Ultima data (culmea) am gatit impreuna, in bucataria biroului, chiar azi de dimineata. Si asta pentru ca a fost ziua de nastere a unui coleg si, pentru ca el are de toate si este foarte dificil sa-i alegi un cadou, am decis sa ii facem noi un tort cu manutele noastre.

Bineinteles, ne-a motivat si Cupa, dar nu doar asta, pasiunea si dorinta de mai multa personalizare au stat la baza cheesecake-ului.

 

Cum va pregatiti pentru editia de acum?

Cam de doua luni incoace am inaugurat o traditie frumoasa si anume Sweet Friday. Am zis noi ca vinerile la birou sunt tare dulci si asta de ce? Doar pentru ca urmeaza weekendul? Hai ca putem mai mult de atat!

Asa ca, in fiecare vineri, un coleg vine cu ceva dulce pentru ceilalti. Fie ca gateste el, mama lui, supermarket-ul, nu asta conteaza, ideea este sa ne indulcim reciproc. Nu prea ne iese noua sa ne tinem de toate traditiile pe care le inventam, dar culmea, asta a prins si merge fara nicio abatere :)  Asa ca folosim Sweet Friday ca exercitiu pentru cupa.

Dincolo de Sweet Friday, gatim de fiecare data cand avem timp. Un lucru am inteles: in bucatarie nu e ok sa faci lucrurile in graba, nu iese nimic fara doua ingrediente de aur - dedicarea si pasiunea.



Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Related