Electrolux iti dezvaluie trucuri si tehnici culinare de top pe platforma Ingredientul Secret

Electrolux iti dezvaluie trucuri si tehnici culinare de top pe platforma Ingredientul Secret

In fiecare luna, ca parte a seriei The Secret Ingredient, Electrolux, furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu Stele Michelin, impartaseste sfaturi simple care sa te ajute sa realizezi la tine acasa feluri de mancare la standardele unui restaurant.

Platforma a fost creata pentru a dezvolta abilitatile culinare prin impartasirea unor trucuri, tehnici si sfaturi primite de la chefi recunoscuti la nivel international sau consumatori.

Accesand-o, vei gasi inspiratia de a incerca noi gusturi si texturi si de a oferi experiente gastronomice inedite celor dragi.

Prin intermediul The Secret Ingredient, vei intra in lumea celor mai apreciati bucatari cu stele Michelin, parteneri Electrolux, care se bazeaza, pe langa ingrediente atent alese, pe tehnologie de ultima generatie, adusa in casele consumatorilor prin echipamentele electrocasnice Electrolux.

Acestea nu doar simplifica intreg procesul de gatire, ci si accentueaza gustul si textura, pentru a obtine preparate la cele mai inalte standarde.

Pe canalul YouTube Romania sunt disponibile o serie de filme pentru inspiratie, iar infograficul insotitor pentru fiecare ingredient al lunii poate fi printat si adaugat in colectia ta de retete. 

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti.

Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari.

In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare, accesati: www.electroluxgroup.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related