The Secret Service lanseaza Rigidur

The Secret Service lanseaza Rigidur, o placa revolutionara produsa de Rigips, rezistenta la agresiuni mecanice si fizice, capabila sa sustina greutati mari, destinata amenajarii peretilor, tavanelor si podelelor.

Rigidur a fost vernisat publicului cunoscator, format din arhitecti si constructori, in cadrul Anualei de Arhitectura din acest an sub forma unor lucrari artistice. Acestea exprima vizual, intr-un mod simplu si direct, calitatile produsului integrandu-se perfect in peisaj - o sala de expozitie in care sunt expuse proiecte ale arhitectilor.

Lucrarile sunt de fapt obiecte reinterpretate din Rigidur care prin definitie sunt rezistente la actiuni mecanice sau fizice exercitate asupra lor sau pe care acestea le exercita asupra altor obiecte. O nicovala cu un baros, un sac de box, o tinta cu sageti frante alaturi si o bila de demolari toate facute exclusiv din Rigidur exprima mai bine decat orice leaflet de produs, roll up banner sau alt asemenea instrument tocit de vremuri soliditatea si rezistenta materialului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related