Prima gradina verticala din Romania, construita de The Secret Service pentru promovarea Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat

Arca Verde, prima gradina verticala din Romania, a fost construita de agentia The Secret Service pentru promovarea Galei Premiilor pentru un Mediu Curat, o competitie de proiecte ecologice creata tot de catre The Secret Service pentru Ecotic. Competitia li se adreseaza acelor companii, organizatii si institutii din Romania care fac eforturi de responsabilizare sociala ecologica a comunitatii, militand pentru un mediu curat.

Lucrarile de amenajare ale Arcei Verzi pot fi urmarite pe www.PremiilePentruMediu.ro, aceasta fiind platforma online unde proiectele vor fi inscrise in competitie, vizualizate si votate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Ideea e foarte misto dar cum zicea cineva, o idee buna este inutila fara o implementare reusita si cam asa s-a intamplat si aici.

De ce nu ati asteptat pana in primavara cand inflorea totul sa faceti celebra arca sa arate ca in proiect? Acum arata mai degraba ca un adapost de paintball.

Vad ca e trecuta la servicii si strategia, dar lipseste cu desavarsire!

mihai ene
acum 13 ani
salut,

ca sa fiu in ton cu abordarea ta, asa cum zicea (alt)cineva, la datul cu parerea nu ne intrece nimeni pe noi romanii.

Strategia campaniei n-are de-a face cu anotimpurile. Retine ca Arca este parte a unei campanii.

Multumim pentru aprecierile pozitive. Cat despre alea negative, o sa-mi permit sa le comentez astfel:

plantele trebuiau puse acum pentru a intra in starea "vegetativa" in timpul iernii in asa fel incat sa se aclimatizeze in aceasta perioada, iar la primavara sa inceapa sa se dezvolte. E adevarat horticultura nu e o deprindere la indemana noastra, a tuturor, si de aceea parerile de pe margine pot suferi de hibe. Totodata, acest "adapost de paintball" va arata cu adevarat bine la vara, plantele avand nevoie de timp pentru a-si da arama pe fata. Si cel mai bine vor arata peste doi ani.

Apoi, Arca Verde a fost construita ca simbol al Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat care are loc in decembrie. Iata o alta coincidenta.

Spor la treaba,

mihai

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Mihai, nu vad rostul tonului tau ironic, eu nu cred ca am fost ironic la adresa cuiva ci mi-am exprimat parerea in clar, fara niciun ton conotativ.

Uite ce nu inteleg eu, voi ati facut o arca cu gradini suspendate, formidabila idee, pentru un eveniment in plina iarna, dar care va arata bine peste 7 luni? Corect?

Ma intreb cum vreti prezenta la eveniment piesa de rezistenta: Uitati opera, acum e acoperita de troiene dar la vara va arata super. Si, la vara, cand practic evenimentul va fi fost, o sa emiteti un comunicat de presa in care o sa arati gradina care era facuta pentru evenimentul facut cu 7 luni in urma?

Din asta rezulta doua lucruri, ori evenimentul trebuia facut la vara, ori ideea voastra nu se potriveste cu evenimentul, ceea ce denota o lipsa de strategie.

Apropo, nu stiu ce plante perene ati folosit, dar cele de acum de pe arca numai verzi nu sunt.

Iar daca evenimentul are carcater repetitiv si de fiecare data se organizeaza in Decembrie, inteleg ca arca va fi aproape cheala de fiecare data in preajma evenimentului. Asta da coincidenta.

PS Sa imi dau si cu parerea despre ceva mai aproape de zona mea de competente (parerea de mai sus era doar un exercitiu de logica), site-ul este dezgustator de prost facut. Stiu ca poate nu l-ati facut voi dar poate le transmiteti voi.

Sanatate si numai bine!

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Apropo de datul cu parerea, am dreptul la libera exprimare, exista chiar posibilitatea pe Iqads sa fac lucrul asta, nu inteleg de ce n-as face-o?

Nu sunt expert, ca voi toti din industrie, dar nici nu-mi exprim parerea in cadru ogranizat, televizat sau oficial, drept urmare cam pot sa zic ce vreau, in limitele bunului simt, daca nu iti convine nu mai da comunicate de presa, sa n-am unde comenta.

Noroc

Victor Dragos Lupascu
acum 13 ani
Uitasem ceva esential, chiar tu spui ca strategia nu are de-a face cu anotimpurile dar mai jos scrii ca arca va arata misto la vara, ceea ce inseamna ca ideea are de-a face cu anotimpurile :)) Misto...strategia nu, dar ideea da.

De asta a iesit asa!



Branded


Related