Iarna pe ulița internetului. Câte glume poți să faci cu zăpada?

Iarna pe ulița internetului. Câte glume poți să faci cu zăpada?

Multe, dupa cum veti vedea mai jos. Chiar daca Romania are patru anotimpuri, unul dintre ele este iarna, iar iarna ninge si, deci, se strange zapada pe jos, surpriza, supararea si, dupa cazuri (mai rare), bucuria, sunt la fel de proaspete in fiecare an. La fel ca surprinderea autoritatilor. 

Iarna suntem toti copii. Chiar si primarii. Zapada are aceasta capacitate, de a fi primita in fiecare an ca si cum ar cadea prima oara. Si de a naste noi dileme pe internetul romanesc. De exemplu: e normal sa fie zapada, pentru ca este iarna. Ba nu este normal, asta este cea mai mare zapada pe care a vazut-o omenirea vreodata. E de la incalzirea globala. Ba nu, incalzirea globala presupune caldura. 

Apoi, mai avem problema cu copiii: de ce nu se duc la scoala? De ce se bucura de zapada dar nu se duc la scoala? A, pe vremea mea...

Dar noi nu intram in astfel de polemici, pentru ca suntem batrani si stim ca daca ne-am aventura acolo, nu am mai iesi niciodata. Ne bucuram doar de pozele cu oameni care dau la lopata, postarile lungi despre cine e de vina si, mai ales, glumite. Daca tot e frig, macar sa radem. O sugestie pe care o dam mai departe celor care se incrunta chiar acum.

Si pornim cu vitejie printre troiene si meme. Cam asa: 

 

 

Pionierii cararilor dibuite prin zapada si-au cerut drepturile:

 

 

Cei de la Mega Image au prins repede ideea si s-au agatat de ea. E bine sa faci parte din folclorul urban:

Azi, in toate birourile: "Deci merge cineva la Mega pana la urma?"

Ne place si varianta asta (vazuta la Ioana Pelehatai):

VanFruct, in schimb, vin ei in zapada:

Discovery are o provocare pentru pasionatii de masini: ce model de automobil se ascunde sub zapada?#level2

Actimel merge mai departe pe aceasta tema, cu un concurs. Daca oamenilor tot le place sa posteze poze cu ei, lopeti si masini:

 

Au rezultat foarte multe poze cu automobile sub zapada. Dar si unele cu pisici:

(Actimel, noi credem ca si ea merita un kit de deszapezire).

ING are o alta provocare, aceea de a fi mai buni si de a dona caldura oamenilor care sufera cu adevarat din cauza zapezii:

De la nevoi adevarate, ajungem la doamna primar. O legenda de Facebook spune ca Gabriela Firea a visat intr-o noapte ca bucurestenii ar putea sa hiberneze pana la primavara.

Bogdan Raileanu imagineaza, de asemenea, un scenariu edilic: 

Iti dai seama ca Firea n-o sa mai mearga la schi in viata ei dupa ninsoarea asta. Cum o sta ea aplecata usor pe vine in curtea primariei si s-o uita fara sa poata crede la particulele astea mici de gheata care sunt mici, uite ce mici sunt, daca te uiti de aproape la ele poti sa le vezi structura de fractal Toti fulgii astia de zapada sunt unici, irepetabil. Pfuai, fiti-ar starea vremii a dreacu. Numai draci mi-a facut zapada asta.

O poza nevinovata cu geaca, blanita si un gest providential a inflacarat mintile si a nascut explicatii la limita posibilului.

Larisa Balta:

Utopia:

Alex Itcus. Gabriela Firea: Uite asa! Comentezi?

Avem primar, avem si primarie:

Ioana Enache: Domm' cizmar de pe mosilor vechi, artistul meu preferat:

Utopia:

De la primarie la povesti, nu e decat un pas. 

Alexandru Pomana: Si daca in "Micul print" avem de fapt masina micului print acoperita cu zapada?!

Hai ca nu e asa de rau. Ne arata o fotografie pe bune, de pe Instagram, din Belgrad, semnalizata de Marius Comper:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related