[Stream cu gameri] Octav Cretu (Nexus Gaming): Acum 3 ani, era greu sa faci rost de sponsori in eSports. Azi, insa, organizatorii si jucatorii sunt perceputi ca influenceri

De obicei, cand copiii incep sa aiba preocupari straine de parinti, cum ar fi jocurile pe calculator (cazuri multe) sau poezia (cazuri nu multe, dar destule, credeti-ne pe cuvant), acestia din urma pot fi destul de refractari. Ii dai pe brazda, dar ajuta daca le explici mai intai. Situatia lui Octav Cretu, gamer inrait si priceput, este una speciala: parte din pasiunea pentru gaming vine chiar de la tatal lui. Cretu Senior, se pare, juca multe FPS-uri (stiti voi, First-Person Shooters), asa ca microbul s-a luat rapid si la al mic. Aschia nu sare departe de tastatura, vorba aia.

Ca toti gamerii, Octav s-a apucat de treaba devreme. 10 sa fi avut? Nu de alta, dar o spune chiar el: "de la varsta de 26-27 de ani incepi sa te gandesti la retragere". El are 22 acum, lucreaza doua joburi, iar "otrava" ii este "League of Legends". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated