Decât tristă și neepilată, mai bine doar tristă

Efectiv nu am găsit ceva mai bun de titlu decât cel folosit de Cel.ro la reclama lor. Și ne-am străduit, dar așa ceva nu poți să depășești ușor. De când am văzut-o vineri, pe Facebook, ne-a rămas adânc în conștiință și ne-am întors la ea, cu straturi noi de plăceri vinovate și neînțelegeri făcătoare de sens.

Adică, poate să fie ceva atât de extraordinar de stupid încât să devină nemaipomenit de bun? Și contează, până la urmă dacă acest ceva este premeditat sau nu?

Observați, spunem ceva destul de des. În sensul de creatură cu suflet virtual greu de caracterizat, care capătă cu fiecare vizualizare o conștiință proprie.

Presupunem că acest ceva se vrea și este un viral. Are 150.000 de views până acum și 270 de share: 

Redăm părerea consumatorilor:

Mihai Str una dintre putinele reclame virale facute in ro, merita un like. Data viitoare bagati mai multi bani in ele, idei sunt destule:)

Adok Victor Tocmai a intrat în top 10 cele mai ratate reclame pe care le-am văzut all time.

Adrian Ionut Mulțumesc, cel.ro! Am scăpat de păr și de depresie. Încep să cred că era o legătură între cele două. De aceea Mahatma Gandhi, chelul, era fericit și pașnic iar Osama bin Laden, ăla cu mult păr, era depresiv, nervos și a adus războiul în lume. De când cu epilatorul de la voi nu simt nevoia să îmi fac rău mie sau altora.
Mulțumesc!

C Andreea Mihaela Alo, Coalitia pentru Familie!! Unde sunteti? Epilatul este un pacat! Se duce de rapa tara asta! Ce le spun eu copilasilor mei? Vreau interzicerea acestei reclame!!!

Silvia Stegaru Si printul, dupa ce a vazut ca fecioara avea mararu' cat padurea, a intrat pe net si i-a comandat epilator de pe cel.ro. Apoi a iesit la o bere si-o samanta cu baietii in fata blocului, lasand-o pe printesa trista, dar epilata.

Comentariul nostru preferat rămâne acesta (deși alegerea a fost destul de grea):

Octavian "Cum a fost ieri la muncă?" "Bă, a fost fain! Am tras o reclamă genială cu una de se epilează" "Foarte tare boss. Ai jucat în ea?" "Oarecum... Am presărat câțiva pumni de floci din blana unui hamster, în fața camerei, cățărat pe-o cadă!"

Recunoașteți, ziua asta de luni putea începe mai bine de atât. Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated