Isidore Bethel: Îmi amintesc cum am învățat să-mi savurez plictiseala corpului, de-a lungul orelor în care am urmărit Sleep

Isidore Bethel: Îmi amintesc cum am învățat să-mi savurez plictiseala corpului, de-a lungul orelor în care am urmărit Sleep

Isidore Bethel a crescut înțelegând lumea prin imagini. Își amintește primele lui întâlniri memorabile cu filmul documentar, experiențe extrem de senzoriale, care depășesc limitele cinematografiei. O astfel de depășire a limitelor a continuat apoi și în munca sa, de cineast.

În ultimii ani am înțeles cât de important este să mă distrez în timp ce creez. Acest aspect m-a influențat profund atunci când mi-am ales colaboratorii în cele mai recente proiecte în care m-am implicat. 

Isidore Bethel a produs și montat filme difuzate de Televiziunea publică din America, proiectate în Competiția Oficială de la Cannes și la MoMA. Anul acesta, a fost invitat pentru prima dată la Aristoteles Workshop, unde i-a îndrumat pe cei 12 cineaști participanți, sprijinindu-i în documentarea, filmarea și editarea materialelor, alături de Lotte Mik-Meyer și Laurent Becue-Renard. Ce are special documentarul, cum a evoluat relația publicului cu acest timp de film, care sunt clieșeele care îl înconjoară și cum pot fi ele date la o parte, în rândurile de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related