Chainsaw, compania de post-productie a Galei de Decernare a Premiilor Oscar a ales Romania pentru deschiderea sucursalei sale din Europa

Chainsaw Europe, sucursala a companiei californiene Chainsaw Inc, cu sediul in Los Angeles, a deschis studiourile sale pentru Europa in Romania, fiind prima companie specializata de post-productie digitala de pe piata autohtona.

Chainsaw Europe raspunde tuturor nevoilor de post-productie, utilizand cele mai performante sisteme integrate de editare cu technologie AVID (Adrenaline - Offline Video, Symphony - Online Video, Pro Tools HD 2 - Audio, etc.). Chainsaw ofera de asemenea servicii de duplicare si de stocare a inregistrarilor in conditii de maxima securitate. Toate materialele editate in studiourile companiei parcurg patru nivele de securizare si beneficiaza de sistem de cod de bare, asigurandu-se astfel protectia inregistrarilor si confidentialitatea informatiilor.
Compania beneficiaza de un serviciu performant de transmisie Internet in intreaga lume, ce ofera posibilitatea transmiterii unor inregistrari de mari dimensiuni intr-un timp foarte scurt. In relatiile cu clientii sai, Chainsaw Europe asigura consultanta si suport pe parcursul intregului proces de editare, oferind servicii integrate la cele mai inalte standarde de calitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related