Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 este promovat timp de o saptamana la Berlin

Programul Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 (Sibiu - CCE 2007) isi continua activitatile de promovare pe plan international prin intermediul a doua evenimente complexe desfasurate in perioada 19-24 octombrie la Berlin. Saptamana de promovare a debutat prin popularizarea programului in cadrul unui concert de muzica clasica sustinut de Philarmonie der Nationen si a fost urmata de organizarea unei eveniment de presa in data de 24 octombrie 2006, cu doua zile inainte de votul Parlamentului German pentru ratificarea tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.

Evenimentul de presa a fost gazduit de catre E.S dl. Bogdan Mazuru, Ambasadorul Romaniei la Berlin. In prima parte, a fost organizata o conferinta de presa sustinuta, alaturi de dl. Mazuru, de catre dl. Sergiu Nistor, Comisar Guvernamental pentru Sibiu - CCE 2007 si dl. Klaus Werner Johannis, primarul Sibiului. Acestia au prezentat reprezentantilor presei germane si romane programul Sibiu - CCE 2007, precum si strategia de comunicare a acestuia. In a doua parte a evenimentului, expozitia "Sibiu. Tanar din 1191" a fost vernisata, pentru a treia oara pe plan international, dupa Strasbourg si Patras, in prezenta presei si a invitatilor Ambasadei Romaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related