www.mediafax.biz - primul site de informatie economica in timp real din Romania

Mediafax, cel mai mare furnizor roman de informatie generala si de business, lanseaza marti, 17 iulie 2007, site-ul www.mediafax.biz, primul website de informatie economica difuzata in timp real din Romania.

www.mediafax.biz va furniza zilnic utilizatorilor sai peste 150 de stiri economice grupate pe domenii, analize si previziuni ale celor mai importanti indicatori macro-economici, actualizate in timp real, dar si peste 200 de anunturi de licitatii si oportunitati de afaceri, precum si 25 de sectiuni de date statistice.

Informatiile in exclusivitate obtinute de jurnalistii Mediafax specializati pe domeniul economic, furnizate acum in timp real si pe web, asigura abonatilor un avantaj competitiv important, fie ca este vorba despre cele mai recente detalii ale unor fuziuni sau achizitii majore, intrari de noi jucatori pe piata sau modificari legislative, fie rezultate si estimari financiare ale companiilor, sinteze si analize de piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related