Gradinita isi propune sa ofere oamenilor un sistem de referinta corect

Iunie este luna festivalului de la Cannes, cel mai important eveniment al publicitatii mondiale. Ce sa ne asteptam de la Cannes Young Creatives si cum putem invata mai multe despre festival aflam de la Teodora Migdalovici, ambasadoarea Cannes Lions in Romania. Pentru cei interesati, inscrierea la cursurile Gradinitei de comunicare lansate de Migdalovici este gratuita, discipolii prezenti preferand voluntariatul. Grupa Mica se doreste a fi un mediu care sa ii ajute pe toti studentii de la facultatile de comunicare sa se intalneasca, fie si virtual, si sa formeze o comunitate. Castigatorii absoluti ai Gradinitei vor participa anual la evenimentele dedicate tinerilor la Scoala Riverei Franceze.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related