Mediafax Talks about OOH - cel mai mare eveniment al publicitatii out-of-home din Romania

Mediafax, cel mai mare furnizor roman de informatie generala si de afaceri, organizeaza evenimentul anului pentru publicitatea out-of-home din Romania, Mediafax Talks about OOH (out-of-home), pe 19 aprilie, la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, eveniment la care vor participa reprezentantii unora dintre cele mai mari companii de outdoor la nivel mondial.

Evenimentul, cu tema "Publicitatea OOH - Tendinte si provocari", ii reuneste la Bucuresti pe Jean Francois Decaux, presedintele Consiliului Director si co-director general al grupului JC Decaux, Christian Kauter, CEO Affichage Holding, Jason E. Senior, Vice-CEO si COO News Outdoor Group, divizie a News Corporation si Markus Schuster, COO EPAMEDIA, Austria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related