Campanii second-hand pentru europarlamentare

Lipsa strategiilor legate de brandingul politic isi arata efectele: comunicare imprecisa sau invizibila. Actuala campanie pentru europarlamentare e departe de a propune verva cu care ne-am obisnuit in preajma alegerilor. Chiar daca partidele s-au pregatit cat de cat, lipseste marea miza: preluarea puterii, cea care da viata si "nerv" comunicarii politice. Ca atare, se vad foarte clar dezinteresul, lipsa strategiilor, bugetele mici si slaba implicare a expertilor in marketing politic.

Spre deosebire de alte campanii, cand tara parea impachetata in afise electorale, cand toate mediile duduiau de lozinci, imnuri si platforme, de data aceasta semnele care arata apropierea alegerilor sunt atat de slabe, incat aproape ca trec neobservate. Cate un afis ratacit cu Stolojan, Renate Weber sau Daniel Daianu, un mediu online lipsit de nerv, niste machete de presa prafuite si o inflatie de sloganuri de apartenenta politica incerta compun cadrul actual al alegerilor europarlamentare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related