Campania de relansare ASIROM by Ashley & Holmes-lma

Cand s-a decis relansarea Asirom, strategia multi-brand Vienna Insurance Group, a fost: Asirom este "prenumele" si "Vienna Insurance Group" este numele iar principala misune a Agentiei a fost reinnoirea si repozitionarea imaginii Asirom. lma International si Ashley & Holmes au lucrat impreuna la acest proiect, executand campania ATL, strategia de media si a conferintei de presa, evenimentul de lansare, identitatea brandului, strategia de comunicare pana in 2010, platforma pentru urmatoarele proiecte speciale si nu in ultimul rand strategia si rebranding-ul online.

In peisajul pietei romanesti de asigurari, Asirom e marca ce beneficiaza de cea mai solida istorie cu consumatorul. Este singura asigurare ce exista pe piata "dinainte de '89" - ceea ce face ca notorietatea marcii sa fie extrem de crescuta, mai cu seama in randul paturii mai mature a target-ului. Este asigurarea romaneasca prin excelenta - diferentiator puternic, care nu trebuia "ingropat" si inlocuit, ci fructificat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related