Brandstalk scrie "Istoria dansului" impreuna cu Genco si Simplu

Brandstalk, agentia de creatie a holdingului The Group este in turneu cu Samsung, Genco si Simplu. Brandstalk a dezvoltat pentru Genco materialele ce tin de promovarea noii game de MP3 Playere Samsung, cu ocazia turneului trupei Simplu, intitulat sugestiv Istoria dansului.

Samsung si Simplu s-au intalnit pana acum cu admiratorii lor in Sibiu, Timisoara, Cluj, Galati si Constanta. In acest week-end vor avea loc spectacole la Craiova si Pitesti (pe 10 si 11 octombrie), iar periplul se va incheia in Bucuresti pe 18.10.

"Am considerat o oportunitate excelenta combinatia intre calitatea imaginii, sunetului si dansului trupei Simplu, cu imaginea noilor MP3 Playerele Samsung, care aduc inovatii tehnologice de ultima ora in materie de design, video, sunet si conectivitate", a declarat Roxana Gigirtu, client service director Brandstalk. "Asa ca, ne-a fost... simplu sa realizam materialele de promovare a noii game de MP3 Playere."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related