Roxana Gigirtu a fost numita Client Service Director Brandstalk

Roxana Gigirtu a fost numita Client Service Director al agentiei de creatie Brandstalk, companie membra The Group. Cu o experienta de noua ani in domeniul mass-media si publicitate, Roxana face de un an parte din echipa Brandstalk unde a ocupat pana acum functia de Group Account Director.

Roxana va coordona echipa de Client Service a agentiei si va gestiona activitatile derulate pentru intreg portofoliul de clienti. Principalul sau obiectiv este de a mentine spiritul echipei de Client Service si de a continua, astfel, rezultatele frumoase inregistrate pentru clienti.

"Roxana a demonstrat ca este un senior cu o experienta bogata, o sursa de inspiratie pentru colegi si clienti, o mentalitate de invingator. Ceea ce a recomandat-o pentru pozitia in care a fost promovata este meticulozitatea si dedicarea cu care duce la bun sfarsit atat activitatile de management, cat si pe cele de client service. Reuseste sa imbine priceperea gandirii strategice cu cea a implementarii riguroase", a declarat Roxana Memetea, Managing Partner Brandstalk.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related