the group a preluat agentia de interactive New Media

Agentia de comunicare interactiva New Media a devenit parte din the group. Preluarea acesteia, prin cumpararea de actiuni, subliniaza strategia the group de extindere catre toate disciplinele comunicarii si orientarea catre solutii complexe, integrate pentru clienti.

New Media a fost fondata in anul 2002 de catre Alin Zainescu, unul dintre pionierii solutiilor de comunicare si relatii publice prin internet, ca apoi in octombrie 2006 sa-l includa ca si managing partner pe Ciprian Stavar, unul dintre cei mai valorosi specialisti pe care ii are piata in materie de media interactiva. In portofoliul New Media se gasesc branduri prestigioase precum Adobe, Business Objects, Hill International, Galileo, Red Hat, IBM, Macromedia, Romsym Data, SPSS, Symantec, Telelogic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated