Internship @ WebDigital

Anunt valabil pana la data de 2018-07-21
Companie: WebDigital
Tip job: PPC, Marketing, Internship, Digital

Internship platit de PPC Marketing

Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta.

Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din primele zile ale WebDigital sa putem impartasi cunostintele noastre de marketing digital oricui arata aceeasi pasiune pentru domeniu. Am construit, ca si cadru, un program de internship, care s-a imbunatatit exponential pe parcurs.

Si nu am gresit optand pentru impartasirea cunostintelor noastre, pentru ca acest cadru ne-a dat deja ocazia de fiecare data sa cunoastem oamenii destepti si interesanti, care ne-au si devenit apoi colegi.

Noi suntem WebDigital, o agentie specializata in campanii de Pay Per Click Marketing, ce protejeaza inca din 2009 investitiile clientilor – peste 2 milioane de euro anual si sute de campanii pentru produse si servicii.

Dar dincolo de asta, ne dorim sa fim o agentie care investeste in dezvoltare personala, o agentie inovatoare si care cauta constant echilibrul intre privat-profesional, sustinand munca “smart, not hard”.

Pe parcurs suntem convinsi ca am dezvoltat nu doar un program platit de internship “super-tare”, ci ca am devenit o scoala de PPC Marketing. Astfel ca tu vei invata si lucra alaturi de noi 6 luni – te vei familiariza primele 3 luni cu filozofia si activitatea zilnica a fiecarui departament din cadrul agentiei, apoi vei lucra in departamentul preferat, iar noi vom evalua potentialul tau de a face parte din echipa noastra.

 

Vei avea ocazia sa inveti:
• Cum sa construiesti si optimizezi o campanie de PPC Marketing, avand acces la conturi si bugete reale sub indrumarea unui coleg experimentat;
• Cum sa pregatesti intalnirea cu potentiali clienti, cum sa gestionezi eficient un portofoliu de clienti, sa faci networking si vanzare consultativa;
• Ce inseamna si cum ne-am indragostit de conceptul japonez de “kaizen” si cum am implementat “Agile Manifesto”.

Ai posibilitatea de a descoperi ce este mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmeaza si unde doresti sa te dezvolti. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum. Desigur, vei putea si sa te distrezi impreuna cu noi la biliard, tenis, poker, board games sau alte “trasnai” care ne mai trec prin cap.

 

Ce ne dorim de la tine?
• Sa ai o certificare de la Google (in total doua examene: Google Adwords Fundamentals si inca unul la alegere);
• Sa cunosti limba engleza
• Sa fii deschis catre invatare, meticulos si ordonat ca un neurochirurg, curios si pasionat ca un explorator, sa gestionezi eficient timpul avut la dispozitie si sa nu treaca o zi degeaba pe langa tine;
• Sa fii o persoana responsabila, capabila de auto-motivare si rezultate;
• Sa ai “DEX appeal” ridicat atat in romana, cat si in engleza, si simtul umorului;
• Sa vrei si sa lupti pentru a reusi;
• Sa fii noul nostru coleg la finalul programului de IST (internship “super-tare”)!

Iti oferim si cateva impresii ale celor care au fost in IST in ultimii doi ani:

“Internship-ul are o structura faina. Internii desfasoara activitati specifice fiecarui departament (Suport, PPC Marketing si Relationship Management) […] ajung sa aiba o viziune de ansamblu asupra modului de functionare a unei agentii de marketing online.”
Paula Prahoveanu (specialist PPC Marketing – 2 ani de WebDigital)

“Ce imi place cel mai mult la WebDigital este colectivul care s-a implicat in dezvoltarea si evolutia mea cum nu am crezut vreodata ….”
Adrian Vasiloiu (relationship manager – 2 ani de WebDigital)

“Aceste doua luni au fost, cum ar spune americanul, time well spent. Din prima zi am intrat intr-un program intensiv de training, asezonat cu task-uri pentru asimilarea mai buna a celor invatate.[…] Intreaba constant si nu te teme sa gresesti. Nimeni nu reuseste totul din prima, iar din greseli inveti cel mai mult.”
Andrei Stan (specialist PPC Marketing – 1 an de WebDigital)

 

Tu ce mai stai pe ganduri?

Aplica la acest job

Related