BUZZBox Assistant @ BUZZStore

Anunt valabil pana la data de 2023-04-22
Companie: BUZZStore
Specializare: Social Media, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Entry Level

Bzzzzzzzzzzzzzzzz… Vino in stupul nostru sa iti incepi o cariera in comunicare si marketing lucrand pentru zeci de clienti din domenii precum FMCG, farma, electrocasnice si luxury beauty.

Pentru BUZZBox, serviciu ce imbina samplingul clasic cu puterea retelelor sociale intr-un discovery box unic dedicat comunitatii BUZZStore, cautam sa completam echipa cu o persoana dornica sa faca parte dintr-o agentie “altfel”.

Cu 10 ani de experienta pe piata comunicarii prin nano si microinfluenceri si peste 50 de branduri in portofoliu, BUZZStore ofera un mix unic de comunicare pentru client si benficii multiple pentru membrii comunitatii [consumatori obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, nano si microinfluenceri].

 

Ce vei avea de facut?

  • Oferi suport managerului de proiect BUZZBox in implementarea campaniilor lunare
  • Realizezi propuneri de texte si mentii legatura cu departamentul de grafica pentru realizarea materialelor digitale si tiparite de comunicare
  • Mentii legatura cu departamentul logistica pentru gestionarea realizarii si expeditiei cutiilor BUZZBox catre BUZZeri
  • Procesezi comenzile online din site si pregatesti documentele de expeditie/ AWB, monitorizezi expeditiile in aplicatia partenerilor de curierat
  • Realizezi rapoarte de monitorizare Social Media

 

Ce cautam la viitorul nostru coleg?

Daca esti o persoana atenta la detalii, ai o atitudine pozitiva, pro-activa, orientata spre rezolvarea solicitarilor, ai capacitate de invatare rapida si vrei sa lucrezi intr-o echipa predominata de fete :), esti omul nostru.
Avem nevoie sa te descurci de la bine in sus in Microsoft Office - in principal Excel, Power Point, Teams, dar si in Canva, iar engleza la un nivel mediu spre avansat este si ea un avantaj.

Ce zici, vii?

Aplica la acest job

Branded


Related