Cum comunicam eficient in 2009 in mediul digital

Pe 25 si 26 februarie va avea loc cea de-a treia editie a evenimentului Digital Marketing Forum, cea mai importanta conferita dedicata comunicarii in new media din Romania. La Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti isi vor da intalnire specialisti in marketing si new media, ce vor aduce in prim-plan solutii, strategii si studii de caz pentru realizarea unor campanii eficiente in mediul online si mobil.

Prima zi a evenimentului (25 februarie) va include doua conferinte si sase seminarii sustinute de specialisti in new media din tara si strainatate, recunoscuti pentru crearea unora dintre cele mai de impact campanii de marketing. In cea de-a doua zi (26 februarie), oamenii de marketing vor putea aprofunda noile tendinte din mediul online si gasi solutii viabile pentru campanile de comunicare in cadrul unor workshop-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related