Expert international in comunicare digitala va oferi solutii la Digital Marketing Forum 2009

Cel mai important forum dedicat comunicarii in mediul online si mobile, Digital Marketing Forum, va beneficia de participarea lui Julian Smith, Director of Digital Insight &Research in cadrul MEC Interaction EMEA, divizie a retelei globale Mediaedge:cia.

Julian Smith are peste 11 ani de experienta in marketing digital, fiind specializat atat in elaborarea de analize complexe asupra comportamentului consumatorului in lumea digitala cat si in dezvoltarea de strategii integrate de comunicare prin intermediul noilor media.

Julian este un lider recunoscut in marketing digital si comunicare, fiind unul dintre cei mai populari si mai respectati vorbitori ai celor mai importante evenimente dedicate industriei online din Europa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated