OgilvyInteractive vorbeste despre creativitate in publicitatea online la Digital Marketing Forum 2009

Evenimentul Digital Marketing Forum se afla la cea de-a treia editie si este cel mai important forum dedicat marketingului interactiv in new media. Organizat de Evensys, evenimentul este organizat in parteneriat cu agentiile OgilvyInteractive si MEC Interaction. Sponsorii evenimentului sunt Voxline, Thinkdigital si Netopia.

Prima zi a evenimentului Digital Marketing Forum, 25 februarie, va include doua conferinte si sase seminarii sustinute de specialisti in new media din tara si strainatate, recunoscuti pentru crearea unora dintre cele mai de impact campanii de marketing.

Cea de-a doua zi, 26 februarie, va consta in workshop-uri in cadrul carora 4 specialistii in new media vor putea dezbate solutiile si tacticile ce sustin eficienta in campaniile online si mobile. Noile media ofera cadrul ideal pentru derularea unor campanii de comunicare creative, punand la dispozitia specialistilor o gama diversificata de canale de promovare eficiente. Cu aceasta ocazie, Vasile Alboiu (Digital Creative Director, OgilvyInteractive) va sustine un seminar despre cele mai creative strategii si instrumente de comunicare in mediul online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related