OgilvyInteractive vorbeste despre creativitate in publicitatea online la Digital Marketing Forum 2009

Evenimentul Digital Marketing Forum se afla la cea de-a treia editie si este cel mai important forum dedicat marketingului interactiv in new media. Organizat de Evensys, evenimentul este organizat in parteneriat cu agentiile OgilvyInteractive si MEC Interaction. Sponsorii evenimentului sunt Voxline, Thinkdigital si Netopia.

Prima zi a evenimentului Digital Marketing Forum, 25 februarie, va include doua conferinte si sase seminarii sustinute de specialisti in new media din tara si strainatate, recunoscuti pentru crearea unora dintre cele mai de impact campanii de marketing.

Cea de-a doua zi, 26 februarie, va consta in workshop-uri in cadrul carora 4 specialistii in new media vor putea dezbate solutiile si tacticile ce sustin eficienta in campaniile online si mobile. Noile media ofera cadrul ideal pentru derularea unor campanii de comunicare creative, punand la dispozitia specialistilor o gama diversificata de canale de promovare eficiente. Cu aceasta ocazie, Vasile Alboiu (Digital Creative Director, OgilvyInteractive) va sustine un seminar despre cele mai creative strategii si instrumente de comunicare in mediul online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related